Justin87
Fanka BB :)
Suuuper. [emoji7][emoji8]Nasz maluszek ma 0.22mm I bijące serduszko
Cudzie trwaj!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Suuuper. [emoji7][emoji8]Nasz maluszek ma 0.22mm I bijące serduszko
Cudzie trwaj!!!
Miłego dnia ;*
Bedziesz dojezdzac cala ciaze do katowic? A nie myslalas, zeby w krk zapusac sie do jakiegos lekarza ktory pracuje tez w szpitalu na miejscu, zeby w razie W cos mogl podzialac? Ja wykupie pewnie ten pakiet wiec mysle ze to tego 12tc bede jezdzic do kato na pewno, ale i na miejscu musze miec kogos zaufanego (moja Inge), zeby miec mozliwosc podjechac ewentualnie na szybka nieplanowana wiz itpMiłego dnia ;*
Asiu wiesz że się dowiedziałam że grettk jak jedyny z tych speców prowadzi ciążę w Ciechocinkudo niego już jestem zapisana na nast czwartek
My też nigdzie nie jedziemy i bardzo żałujęmiłego dnia dziewczynysamych dobrych newsów
miły dziś poranek rześki jest czym oddychać... matko jak mi się marzy wyjazd na wakacje... ale mam zakaz długiego jeżdżenia i ot domowe wakacje się zapowiadają eh wrrr...
![]()