reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Tak na szybko bo lece spac ;) prawie 1.5 h opoznienia wiec jestem.padnieta ;)
Z bejbikiem wszystko w porzadku pieknie rosnie ma kuz 3.08cm pieknie pyka mu serduszko ;)

I mamy nakaz lezenia bo jest krwiak 2x1 przy kosmowce za tydzien kontrola czy sie zmniejsza

A tu nasza fasolka ;) kosmita :)
Zobacz załącznik 879278 Zobacz załącznik 879279
Cuudo!! No to matka leżeć :) Przynajmniej chyba wiadomo skąd plamienia były c'nie?

reklama
Kochana, chętnie "oddam" Twojego brzuszka Kurci ;) Ja znowu muszę poczekać na swoją kolej. Serio macie +30kg?? Skąd Ci tyle narosło jak ciągle wymiotujesz bidoku? :D
No to niech się dzielą dziewczyny:-D u @Kurcia już tuż, tuż :-)
No właśnie dobre pytanie... nie wiem skąd się te kg wzięły;-P chyba nie od tej nutelli i białych bułek lub tych czekolad które w nocy zjadam po dwie i codziennie dokupuje takie same żeby M nie widział? :p nie no, napewno nie od tego ;-)

@shaggy a tak mi przyszło do głowy - może będziesz wiedziała
Twój mąż jest nosicielem translokacji, ale jest zdrowy, tak? Oprócz tego, że ma to "widoczne" w kariotypie, to poza tym nie ma żadnych objawów? Jak to się ma do dziecka? Czy jeśli okaże się, że zarodek ma tą samą translokację po mężu, to wiadomo już, że na 100% dziecko będzie chore, czy może być zdrowe i tylko nosicielem tej mutacji?

No to niech się dzielą dziewczyny:-D u @Kurcia już tuż, tuż :-)
No właśnie dobre pytanie... nie wiem skąd się te kg wzięły;-P chyba nie od tej nutelli i białych bułek lub tych czekolad które w nocy zjadam po dwie i codziennie dokupuje takie same żeby M nie widział? :p nie no, napewno nie od tego ;-)
Hahaha no to pięknie :p Ale te +30 to od wagi wyjściowej czy od tego zaniżonego levelu po pierwszym trymestrze rzygania? :D Tak tylko pytam, bo nie wiem na co mam się przygotować :laugh2:
Ja nie mogę, przecież to już niecały tydzień!!!!!!!! Macie umówione cc tak? Dużo wcześniej niż wypadał termin?

reklama
Do góry