JoannaRak
Fanka BB :)
Nodziękuję
mamy sie swietnie
staramy sie wytrzymać do 17 sierpnia i potem zwalniamy brzuszek
Wspaniale!! to juz nie dlugo!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nodziękuję
mamy sie swietnie
staramy sie wytrzymać do 17 sierpnia i potem zwalniamy brzuszek
Cześć kochana wlasnie cis ciebie nie było tutajZa namowa przyjaznej mi duszyczce! Kasiu nie pamietam Twojego nicka @Chlopers ???? wracam do Was dziewczyny! nie bylo mnie tu juz chyba z pol roku ale wracam i licze na ogromne wsparciie! A wiem ze na Was mozna liczyc
Niedlugo zaczynam immunosupresje i miejmy nadzieje trafne podejscie!!
Sciskam mocno [emoji173]️
10 dzień na lekach immuno czyli euarol, azatopiryna (czy jakoś tak) i do tego encorton, czuje się całkowicie normalnie, chodzę do pracy i funkcjonuje jak zawsze [emoji5] jedyne co to unikam słońca, nie pije alkoholu i soku grejpfrutowego [emoji5]10 dzien leczenia immuno??? i jak sie czujesz? jestes w domu w czasie leczenia? moglabys powiedziec jakie masz leczenie? u Pasnika??
jeny, sorry za tyle pytan na raz [emoji87]
Ja Asiu w poniedzialek mam transfer dwóch zarodków. Zmieniliśmy klinikę. Dobrze,że Ty też działasz. :*@Vorreiavereunbimbo, @Justin87 dziekuje Wam bardzo. Co u Was???
Ja bym dołożyła coś jeszcze na Twoim miejscu... może luteine podjezykowa lub prolutex...Dziewczyny, jaki powinien być progesteron po transferze? Dzisiaj badalam i wyszlo mi 12.36 ng/ml a jak sprawdzalam wyniki po lutowym transferze to mialam ponad 110... biore 3x1 duphaston i 3x1 luteina
Witaj @JoannaRakno tak sie zastanawialam bo gg to ja juz wieki nie widzialam!!
U mnie sie troche przeciagnie, zalezy kiedy zaczne z immuno bo chce zaczac po wakacjach ale te moje cykle sa tak rozwalone ze ciezko wyczuc!!
10 dzień na lekach immuno czyli euarol, azatopiryna (czy jakoś tak) i do tego encorton, czuje się całkowicie normalnie, chodzę do pracy i funkcjonuje jak zawsze [emoji5] jedyne co to unikam słońca, nie pije alkoholu i soku grejpfrutowego [emoji5]
Cześć kochana wlasnie cis ciebie nie było tutajwidze ,ze Pasnik przepisał ci to co mi ,a jakie masz zlecenia?