chlopkers
Fanka BB :)
I tak w ogole bez mleka robisz?A ja daję wode gazowana![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I tak w ogole bez mleka robisz?A ja daję wode gazowana![]()
Wyślę potem wam dziewuszkiOoo to ja poprosze przepis ciasto ze szpinaku jest pycha![]()
Taaak a co?Justyna przechwyciła kalendarz czy mi się zdaje?
Kochana to przy okazji jak bedziesz slac so Asi i Gosi, ja rowniez poprosze [emoji4]Wyślę potem wam dziewuszkiGosiu powiedz mi kochana przy drugiej miesiączce tylko sam encortan i heparynę reszte odstawić ? Musze być pewna
Hej, to mój debiut.Jak coś będzie nie tak, kogoś nie będzie w kalendarzu, proszę dajcie znać. :*
@redferrari, @chlopkers, czekamy na piękne fotki maluszków. :*
@Niusia21 ogromne kciuki za betę wysoką do nieba
@Vorreiavereunbimbo kciuki za owocny przelot do bazy
@dżoasia mam nadzieję, że jajka rosną piękne i dorodne. :*
@Mieciu85 daj nam później znać, co na wizycie i kiedy transfer.
@Kurcia czekamy z niecierpliwością na dobre wieści z kliniki o Twoich zarodeczkach. Kciukasy za ich piękny rozwój.
Miłego dnia Dziewczyny. :*
Bo wczoraj szukałamTaaak a co?![]()
Ok. [emoji4]Bo wczoraj szukałambędę wiedziała u kogo szukać [emoji14] w tym tyg mnie dopiszesz
@adansonia jesli we wtorek dr G to super aczkolwiek mi mowili ze dr M chyba...
@dżoasia ok zrobicie pikiete pod drzwiami do labu "wyjawcie prawde o kurczakach!!!"
Wrzuc jeszcze raz te zaleceniaWyślę potem wam dziewuszkiGosiu powiedz mi kochana przy drugiej miesiączce tylko sam encortan i heparynę reszte odstawić ? Musze być pewna
A ty masz wizyte u G, tak? To po mnie jest ktos a potem tyDr M nie ma w tym tygodniu, to ja sie przylacze do pikiety dzis pod labem [emoji87][emoji87]