Biedroneczka83
Fanka BB :)
Udaje ze tych postow akurat nie widzi![]()
Ty weź to forum mi szaleje serio serio odpisałam Co wczoraj buziaki wysłałam i dupa wielka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Udaje ze tych postow akurat nie widzi![]()
To potem narzekam ze co chwile musze wstawac1,5 litra na jedna noc? Chyba bym nie wstawala z kibelka od takiej ilosci picia [emoji16]
No niby mialam w piatek... ale chyba w czwartek pojde. A u Ciebie wtorek to bedzie ktory dpt?@Kurcia kiedy planujesz betę? Mnie korci żeby już we wtorek iść...Teorerycznie kazał robić w czwartek,ale...![]()
Kusisz diablicoooooooooKurcia mi po ovitrelle w tamtym cyklu po 8 dniach od podania juz nic nie wyszlo![]()
Pieknie [emoji7][emoji7][emoji7] a ile zapladniacie? Ustawowe 6 czy wiecej?Napisałam ale coś z forum się wali. 20 ale hiperke mam lekka wiec wszystko do mrożenia po zapłodnieniu. I transfer za miesiąc.
Nic nie było a jak wystrzeliły to masakra.
Pieknie [emoji7][emoji7][emoji7] a ile zapladniacie? Ustawowe 6 czy wiecej?
No tak, 20 zarodkow to ciezko byloby ogarnac [emoji3] a kiedy bedziesz wiedziec ile sie zaplodnilo? Dawaj znac na biezaco [emoji9]Ustawowe![]()
Super wynikWłaśnie dzwonili z lab trzymają wszystkie 5 do stadium blastocysty tylko jeden jest gorszy ale walczy
Uuuuu Kochana cały koszyk jajecNapisałam ale coś z forum się wali. 20 ale hiperke mam lekka wiec wszystko do mrożenia po zapłodnieniu. I transfer za miesiąc.
Nic nie było a jak wystrzeliły to masakra.
No niby mialam w piatek... ale chyba w czwartek pojde. A u Ciebie wtorek to bedzie ktory dpt?
8,to idźmy razem w środę![]()