Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
SynevoDziewczyny wiem że się powielam już któryś raz ale za cholerę nie pamiętam...
Podpowedzcie mi jeszcze raz, które labolatorium może mi zrobić
CYTOKINY TH1, Th2 ( test CBA)
Oraz
Przeciwciala ANA 1 ANA2 i ASA
Bo u mnie mi powiedzieli ze mogą mi zrobić ale nie dają gwarancji że przesyłka dojedzie na czas do Łodzi a badania tylko 450 zl a oni nie dają gwarancji... wtf
Właśnie czekalam na wiesci od Ciebie. Kto Ci bedzie robil punkcje? A dzis jeszcze leki bierzesz czy tylko ovitrelle?Punkcja w sobote. Jajec nadal 4 i pelno drobnicy. Doktorek wierzy ze uda sie cos wiecej zniesc wiec byle tylko te 2 wiecej byly i bedzie git![]()
@JoannaRak Kochana nie smutaj się :* Przyjdzie i na Ciebie czas, że to Ty będziesz siedzieć z brzuchem i uśmiechać się sama do siebie cały czas ciesząc się tym, że wygrałaś jedną z najwazniejszych walk w swoim życiu![]()
Kochana, a jakie leki pottzebujesz bo ja mohe o dodatkowe recepty w pon poprosic jesli te same co ja. Albo moze twoja klinika ci wystawi jak wiedza, ze z zalecen Pasnika? U mnie z tym nie robia problemu.
Ja robiłam wszystkie powyższe w INVICTADziewczyny wiem że się powielam już któryś raz ale za cholerę nie pamiętam...
Podpowedzcie mi jeszcze raz, które labolatorium może mi zrobić
CYTOKINY TH1, Th2 ( test CBA)
Oraz
Przeciwciala ANA 1 ANA2 i ASA
Bo u mnie mi powiedzieli ze mogą mi zrobić ale nie dają gwarancji że przesyłka dojedzie na czas do Łodzi a badania tylko 450 zl a oni nie dają gwarancji... wtf