Super decyzja! [emoji8]Dzień dobry.Chciałabym się zarejestrować do dr.Paśnika w Łodzi.Wydzwaniam ale nikt nie odbiera.Czy w związku z tym mogę was prosić o jakiś aktualny numer do niego.Byłabym wdzięczna.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super decyzja! [emoji8]Dzień dobry.Chciałabym się zarejestrować do dr.Paśnika w Łodzi.Wydzwaniam ale nikt nie odbiera.Czy w związku z tym mogę was prosić o jakiś aktualny numer do niego.Byłabym wdzięczna.
A niech tylko sie wygrecjuje i lece do Lewego[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]Zaczynaj stymulację asapem))))
Wlasnie robilam ma wlasna reke to amh i nie w klinice. Moedzy jednym a drugim badaniem minal rowny rok i nie suplementowalam nic a nicPytanie czy robiłaś w tym samym labie co wcześniej? Jaką miałaś przerwę od poprzedniego wyniku.
Kochana, a czy ty nie suplementowałaś się od ostatniego wyniku?
Może to od temperatury?
Generalnie polecane, Luźne gatki, unikanie gorąca i gorących kąpieli.
Co do witamin, mogą poprawić a może być na odwrót, lub nawet bez zmian. Profertil, Androvit są z tych polecanych przez dr Wol/ski. A co bral twój m? Może a dużo tego było? Własne kompozycje? Kiedy zaczynacie procedurę?
Wiele z nas. Bardzo cieszy sie sławą i duzo dziewczyn jest w ciąży dzięki gybcentrum choc teraz jedna sprawe zawalili ale ja i tak ich polecam. Krakow Ci odradzam. A w gyncentrum uderzylabym do dr P-A.Czy ktos sie leczy/leczyl w klinice w Krakowie lub Katowicach?
Mąż bral Othomol fertil plus ściągane z Niemiec i to mu bardzo pogorszyłoPytanie czy robiłaś w tym samym labie co wcześniej? Jaką miałaś przerwę od poprzedniego wyniku.
Kochana, a czy ty nie suplementowałaś się od ostatniego wyniku?
Może to od temperatury?
Generalnie polecane, Luźne gatki, unikanie gorąca i gorących kąpieli.
Co do witamin, mogą poprawić a może być na odwrót, lub nawet bez zmian. Profertil, Androvit są z tych polecanych przez dr Wol/ski. A co bral twój m? Może a dużo tego było? Własne kompozycje? Kiedy zaczynacie procedurę?
Szczescie ty przeciez do crio mialas podchodzic to po co klinice nasienie emkaDzisiaj się załamałammąż oddawał nasienie do zamrożenia już na wszelki wypadek i jest tak mało ,ze czekają na kolejne oddanie
mamy odstawić witaminki wszystko co może tylko pogorszyć
![]()
Co robic jak poprawić jakość nasienie![]()
A moze estradiol wplynal? Nie wiem czy to mozliwe ale tak mi sie wydaje ze estrofem mogl tu cos naknocic. Jak ci sie chce w to bawic to powtorz w 2dc.Dziewczynki znow nie moglam dostac sie do forum! Mam wyniki beta 0.2 a amh wzroslo z 0.2 do 0.68. Jak to mozlowe? Czy leki typu prpgesteron heparyna czy encorton moga sfalszpwac wynik?? Szczerze watpie, amh przed.ostatnia silna stymulacja poszlo w gore zamiast w dol?! Zaczynam podejrzewac ze klinika podala.falszywy wynik ten 0.2 kiedys i bylam namawiana na kd!!!! Teraz robilam w labo nie w klinice. Co o tym sadziciem no bo jak to mozna inaczej wyjasnic???
Dziękuję Asiu,w takim razie zrobię te badania. Blastki,które nam zostały są ładne,więc głupio byłoby się nie przebadać i je "zmarnować". Do Paśnika też się umówię,tylko te terminy są już dosyć odległe,więc w międzyczasie pewnie już bedę mieć z diagnostyki wyniki.Niekoniecznie, w diagnostyce zrobisz prawie wszystko, nie wiem jak z nk
Kochana tak będę podchodzić teraz do crio,ale oni w kwietniu zobaczyli ze nasienie męża osłabiło się po tych pigułkach niemieckich i kazali już zamrozić gdyby za jakiś czas juz ich nie miał ... czekałam 3 ponad miesiące żeby unormowalo się po tych tabletkach i dziś zdecydowałam się iść z nim sprawdzić jakość i jak coś zamrozić i tak mnie zdołował bo nic nie nadaje się do zamrożeniaSzczescie ty przeciez do crio mialas podchodzic to po co klinice nasienie emka