Tak będę robiłaMdlosci jedyny sposob na nie to bylo ich zajadanie czyli ciagle przegryzki![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak będę robiłaMdlosci jedyny sposob na nie to bylo ich zajadanie czyli ciagle przegryzki![]()
Musisz wyczuć, co Ci pomaga. U mnie to jest nabiał, najpierw miałam szał na mozzarellę, teraz mi już przeszło i przerzuciłam się na serek wiejski. Podjadanie pomaga. Orzeszki i bakalie były moim przyjacielem przez długi czas. [emoji6]ogólnie pomagały mi węglowodany i nabiał i oliwki. Po słodyczach miałam zgagę i uczucie kaca.Tak będę robiłai na porodówce z 120 hehehe będę ważyła
Dziekuje bardzo Sol, teraz trzeba jakos poumawiac te wizytyW grupie też jest ok.
Teraz to już prenatal yoga Mieciutak z tą beta szalejesz.
Poznasz jakieś mamuśki przy okazji.
Bardzo się cieszę, że wszystko u Ciebie dobrze się potoczyło. Gratulacje wielkie.
Ja mialan pierwszw stymulacje a potem szczepienia z tym ze wynikalo tobz tego ze gin mimo iz sceptycznie podchodzil do szczepien to sam wyslal mnie do immunologa i potem decyzja miala zapasc jak bedziemy wiedzieć ile jest zarodkow i zaproponowak ze jak bedzie kilka to pierwsze podchodzimy do transferu bez szczepien. Tak tez sie stało, transfer ocztwiscie sie nie udal i sie szczepilam. W Łodzi szczepia co 3 tygodnie i seria to sa 3 szczepienia. Pi ostatnim bodajze po 3 tygodniach powtarzasz wynik na podstawie ktoregi bylas kierowana na szczepienie i potem albo zielobe światełko albo trzeba sie doszczepic czyli szczepienia zajma Ci 6 tygodni plus jakies 5 w oczekiwaniu na powtórkę badania i czekania na wynik. Ja mialam ostatnie doszczspoenie przypominajace bodajże we wrzesniu lib sierpniu a w listopadzie mialam kolejna stymulacje i moim zdaniem wczesniejsze szczepienia nie maja na to wplywu ale to lepiej zapytac dicentaKochane, mam pytanie do tych co w temacie immunologii, pisałyście, że leczenie immunosupresyjne to ok 10-14 dni. A ile czasu trzeba liczyć na wersję ze szczepieniami? Czy wtedy też stymulację trzeba zrobić przed, bo wpływa na jakość komórek?
Wszystkie zostalam na duphastonie do 16tcWszystkie? Oooo jak super. Ja luteine brałam cała ciążę.....
[emoji8][emoji8]dziekujeGosia, tak się cieszę że u Ciebie tak dobrze kochana wszystko idzie. Zakupiłas już jakieś ciuszki czy czekasz na konkretne potwierdzenie płci?
Lafantynka wszystkie stymulacje miałaś w novum?Dziewczyny zrobił się ze mnie straszny glodomor!! Jestem w szoku ile potrafię zjesc. Już dwie noce z rzędu budzę się z głodnym brzuszkiem! Aż mnie skręca a normalnie zjadam kolacje tylko ze tez większa niż zwykle. Plus taki ze wogole nie mam ochoty na słodycze i to tez nowość bo jeszcze niedawno dnia bez czegoście słodkiego bym nie przeżyła.