gosia321
Fanka BB :)
Jutro poczta jest nieczynnaDziękuje bardzoto jutro wyślesz to ?
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro poczta jest nieczynnaDziękuje bardzoto jutro wyślesz to ?
![]()
5 dniowy 4BB
Ja wynik bety mam 15. Na powtórkę ide w czwartek.A przypomnij jaki miałaś wynik i kiedy powtarzasz? Ja idę w piątek.
Ty zapomniałysmy heheJutro poczta jest nieczynnaa bron boze nie wysylajcie bez rejestracji bo bedzie szlo2.5 tygodnia
Kochana nic sie nie martw progesteronu nie da sie przedawkowac a lepiej brac wiecej niz mniej. Ale pamietaj jak juz zaczniesz to musisz zostac na tej samej dawce i tylko lekarz moze ci z niej pozwolic powoli schodzic. Ja lacznie bralam 1460mg![]()
Kochana poczta jutro nieczynna heheJasne, nie ma problemu
Jutro poczta jest nieczynnaa bron boze nie wysylajcie bez rejestracji bo bedzie szlo2.5 tygodnia
Dokładnie. Taka formę właśnie miałam na myśli. zajmę się tym w czwartek z samego rana na piątek napewno będzie.Po co Wy się z ta poczta jeszcze męczycie. Idziecie to punktu paczka gls i na następny dzień jest u odbiorcyalbo przez paczkomaty
Hehe no bo jak sie siedzi na zla to sie nie pamieta ze jest dzien wolnyTy zapomniałysmy hehe