Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kamaaa, ja tez polecam klinike. Jestem u dr M. mysle, ze tez jest warty polecenia. Co prawda wizyty u niego nie trwaja dlugo, ale na pytania odpowie wiec jak cos to trzeba miec liste bo dr bardzo rozmowny nie jest, ale specjalista dobry.Dziewczyny a jeszcze jedno pytanie czy polecacie Katowice Gymcentrum.??
Ok dziękujeWyślę! Spoko napewno dojdzie.
Cześć Dziewczyny,wracam do świata żywych. @Mieciu85 serdeczne gratulacje! Widzę,że przyrost piękny. @lafantynka Tobie również gratuluję. @misis188 dziękuję za numer telefonu :* I w ogóle Wam wszystkim dziękuję za wsparcie,wszystkie kciuki i słowa pocieszenia. To był cholernie trudny tydzień. Za bardzo nastawiłam się,że skoro beta jest pozytywna,to już musi być dobrze i nie spodziewałam się,że kolejny raz dostanę od losu po doopie. Ale trzeba walczyć dalej.@Kurcia na którą masz w piątek wizytę? Ja też w piątek kolejny raz jadę,bo beta dalej rośnie i podejrzewają pozamaciczną,chociaż nie było nic wczoraj widać.
Ja kupuje za 164zl [emoji15] na 7 dniDziewczyny ile mniej wiecej kosztuje prolutex i czy nie wiecie czy jest w ciechocinku w aptece? Bo musze do listy zyczen dolaczyc zeby miec na wszelki wypadek.
Właśnie sie zastanawiałam kochana co u Ciebie. Jejku badz dzielnaCześć Dziewczyny,wracam do świata żywych. @Mieciu85 serdeczne gratulacje! Widzę,że przyrost piękny. @lafantynka Tobie również gratuluję. @misis188 dziękuję za numer telefonu :* I w ogóle Wam wszystkim dziękuję za wsparcie,wszystkie kciuki i słowa pocieszenia. To był cholernie trudny tydzień. Za bardzo nastawiłam się,że skoro beta jest pozytywna,to już musi być dobrze i nie spodziewałam się,że kolejny raz dostanę od losu po doopie. Ale trzeba walczyć dalej.@Kurcia na którą masz w piątek wizytę? Ja też w piątek kolejny raz jadę,bo beta dalej rośnie i podejrzewają pozamaciczną,chociaż nie było nic wczoraj widać.
Dziękuję :* Na szczęście już się ogarnęłam psychicznie,ale mąż miał ze mną ciężko. @Biedroneczka83 czytałam i strasznie się cieszę,że u niej wszystko dobrze się skończyło,ale ja mam przyrosty na poziomie 17-20%. Teraz już się tylko modlę żeby to nie była pozamaciczna.Właśnie sie zastanawiałam kochana co u Ciebie. Jejku badz dzielna![]()
To pytanie czy nie wpedza Was doktorek w koszty....My jeszcze do tego mamy malo plemników w ejakulacie jest ich 3 mln.
też bym się zastanawiała - bo szanse są nie za duże- mi przy lepszych wynikach lekarz polecił ivf po 2 podejściu do iuiTo pytanie czy nie wpedza Was doktorek w koszty....