Cassiah
Fanka BB :)
Za pierwszymA za którym razem ci się udało?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Za pierwszymA za którym razem ci się udało?
SuuuperDziewczęta!
Po moich wszystkich perypetiach jestem w ciąży naturalnej! 6 tydzień, serduszko bije wygląda na to, że wszystko ok. Jestem szczęśliwa, ale nie potrafię się tak beztrosko ucieszyć. Chyba to uczucie rozumiemy tylko My, które przeżyliśmy tyle "upadków".
Hej Ciocie! Już jesteśmy po prenatalnychMaluchy robiły taki plac zabaw ze nie mamy żadnego zdjęcia
fikaly jak szalone, ale to bardzo dobry znak! Ważą idealnie po 75g, jeden ma 6,9cm drugi 7,4
co do płci to na 90% Laurka moja wymarzona a drugi lekarz powiedzial ze może być chłopak ale za 3 tygodnie wszytsko potwierdzimy
po krwiakach ani śladu, wiec od dziś odstawiam tez Luteine i jadę tylko na kwasie filiowym i Acardzie co mnie cieszy
poza tym wysysają Maluchy wszystko ze mnie, bo zamiast przybierać na wadze straciłam 2 kg a reszta poszła w brzuszek który już jest pokaźny jak na 14tc
życzę wszystkim takich dobrych wiadomości!
Super jestem już spokojniejsza dziękuję Ci bardzo ją podchodzę drugi raz za pierwszym razem nie doszło do transferuZa pierwszymNaprawde postaraj sie wyluzowac i mocno wierzyc w kropki! U mnie tez byly dwa podane ale zostal tylko 1 i nie udalo sie zamrozic ani jednego z 7 pozostalych.
Nie trać nadziei. Powtórz w poniedziałek w swoim laboratorium i nie przestawiaj brać leków. Trzymam kciukiK...... mać nie wiem co jest grane. Dziś beta 58 przyrost o ponad 100 procent. Przypominam pierwsza 15.6 za dwa dni 24 dziś 58 ale inne laboratorium.
Nie już będę w tym laboratorium co dziś robiłam. Pytałam czy mogą być różnice to panie powiedziały ze raczej nie. No nic sama sobie to zrobiłam latając wcześniej na badania niż potrzeba.Nie trać nadziei. Powtórz w poniedziałek w swoim laboratorium i nie przestawiaj brać leków. Trzymam kciuki
DwudniowyA twój mrozaczek ilu dniowy był