reklama

Kto po in vitro?

reklama
Szczęście a co u Ciebie ? Kiedy transfer ?
No właśnie dzwoniła z kliniki i jak byłam na endo to powiedziała ,ze w następnym tyg transfer ,a pielęgniarka teraz ,ze na druga kontrol mam przyjść w piątek cos bardzo długo to trwa hmm może dlatego,ze mam 7 dopiero ,a może to powoli rosnie przez encorton? Miesiączka była 17 ,a pierwsza kontrol 24 i druga 31 nie za duza odległość ??

No właśnie dzwoniła z kliniki i jak byłam na endo to powiedziała ,ze w następnym tyg transfer ,a pielęgniarka teraz ,ze na druga kontrol mam przyjść w piątek cos bardzo długo to trwa hmm może dlatego,ze mam 7 dopiero ,a może to powoli rosnie przez encorton? Miesiączka była 17 ,a pierwsza kontrol 24 i druga 31 nie za duza odległość ??
Skoro lekarka powiedziała, że w następnym tygodniu transfer, to powinna Cię na niego umówić. A jakie masz grube endometrium? 31.08 będziesz dopiero w 14 dc, więc powinno być ok. Ty jesteś na cyklu sztucznym?

Jak druga kontrola dopiero w piatek to nie mozesz miec za tydz transferu, tylko gdzies 3-4 wrzesnia. Jesli dobrze to zrozumialam co piszesz

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry