annemarie
Fanka BB :)
To wszystko juz tu jest, tylko trzeba sie tym zajac i posprzatacMusimy tak zrobić.
Ilość prób:
Waga:
Przyjmowane suplementy; marihuana :żeby nie zwariować)
Ulubiony aktor: ciacho....
I takie tam![]()
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To wszystko juz tu jest, tylko trzeba sie tym zajac i posprzatacMusimy tak zrobić.
Ilość prób:
Waga:
I takie tam![]()
![]()
u M oki , tak jak i u mnie oki - myślę , ze wiek u mnie 41lat - no cóż życie-q$%^**(&*^%% Agniecha, nawet nie wiem co napisać
A jak parametry u Mka?
Agniecha, przykro mi ... tez bylam na tym etapie, decyzja o KD pomogla mi te porazke zniesc chociaz tak zle nie bylo nigdy.@Biedroneczka83 - kochana stara jestem 41lat , AMH 1.60 - porzednio zapłodnienie 5 szt. - 1 podany w 3 dobie , reszta padła- zmiana kliniki - pobranych 9 jaj- nadawało sie 5 - 1 walczy reszta padła - AZ adopcja zarodka KD - komorki dawczyni
To co mogę powiedzieć poczekajcie na wytrwalca... a jeśli nie to walczcie może z KD na razie...u M oki , tak jak i u mnie oki - myślę , ze wiek u mnie 41lat - no cóż życie-
@Biedroneczka83 - kochana stara jestem 41lat , AMH 1.60 - porzednio zapłodnienie 5 szt. - 1 podany w 3 dobie , reszta padła- zmiana kliniki - pobranych 9 jaj- nadawało sie 5 - 1 walczy reszta padła - AZ adopcja zarodka KD - komorki dawczyni
Musimy tak zrobić.
Ilość prób:
Waga:
I takie tam![]()
![]()
Dziewczyny musicie wejść w swój profil i tam można napisać parę słów o sobie. Niestety jest to widoczne dla innych tylko na komputerze lub telefonie odwróconym w poziomie. Ale jest![]()
Na fb? A podrzuć.link [emoji4]Dziewczyny swojego czasu zrobilam na Grupach , grupe „ Nasze historie” duzo dziewczyn sie juz stamtad wyprowadzilo, cos zostalo ... ale jest tam wszystko, odnosnie transferow, punkcji, lekow, diagnoza itp... gdyby ktoras chciala zebysmy to do zycia obudzily , to prosze o info. Grupa jest zamknieta .
Nie tutaj w Grupach, na bb.Na fb? A podrzuć.link [emoji4]