Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Będzie cesarka, więc na pewno wcześniejCesarka czy naturalnie?Piękna data!
Czy jesteś pewna ? Jak chcesz to mogę ci jus odesłać bo przyszły mi od aski ?@PaulinkaP nie musisz mi odsyłać tego lutinusa bo mi lekarz troszkę leki pozmieniał wiec już jej nie potrzebuje![]()
Nie. Naprawde nie trzeba. SpokoCzy jesteś pewna ? Jak chcesz to mogę ci jus odesłać bo przyszły mi od aski ?
Dziękuję Gosiu :*@dżoasia @Never give up super że zaczynacie procedurę trzymam kciuki by wszystko szło zgodnie z planem[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Z kliniki już nie oddzwonili może jutro ktoś zadzwoni i w końcu wyjaśni co się stało. Przez to wszystko jestem zdenerwowana że znowu wszystko jest pod górkę i że może nie jest mi pisany transferpsychicznie powoli nie daję rady.....
A jak to jest z ta cesarka? Bo ja tez bym wolała . Czy jak nie ma wskazania to nie robią?Będzie cesarka, więc na pewno wcześniej
@anett96 to bierz telefon do ręki i do dzieła!!!! Zapisuj się i działaj ;-)Nie sama nie sama. Ja sie nie moge zebrac z telefonem do lekarza i sie zapisac..do pazdziernika sie pewnie ogarne wiec wiesz...[emoji6]
Ponawiam pytanie, kochane, wyszły mi p.ciała przeciwplemnikowe ASA - dodatnie, 54,99. Czy któraś z was tak miała?
Oj tak... miałam wrażenie że cały czas mam dni płodne od estrofemu [emoji38] [emoji38] [emoji23]Wszystko wyjaśnione podobno awaria techniczna sprzętu do histero. Dlatego odwołali wszystkie zabiegi. W poniedziałek na wizycie mam wszystko ustalić z lekarzem czy będzie zabieg czy sobie darujemy. Także Justynko proszę wykreśl mnie z kalendarza z 29.08. [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Za wszystkie dzisiejsze betujące i wizytujące mocno zaciśnięte kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Mam pytanko czy też w cyklu z crio na estrofemie miałyście płodny śluz?