Szczescie1986
Fanka BB :)
Piekny widokKochane wszystko dobrze dziecko zdrowe jak rzepana 90% dziewczynka Marysia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piekny widokKochane wszystko dobrze dziecko zdrowe jak rzepana 90% dziewczynka Marysia
Byłabym zainteresowana tym estrofenem ile za te dwa opak chcesz ?Dziewczęta, po udanym in vitro zostało mi trochę leków. Jeśli któraś z Was jest chętna to mam:
Neoparin 0,4ml - 2 opakowania (20szt. + 3szt), ważne do 01/2021- 50zł za całość
Oddam za darmo, tylko za koszty przesyłki:
Encorton 5mg- 1 opakowanie (20szt)- ważne do 04/2020
Luteina 100mg- 2 opakowania (60szt)- ważna do 08/2020
Estrofem 2mg- 2 opakowania (56szt)- ważne do 08/2020
Gluckophage 500mg- niecałe opakowanie (45szt)- ważne do 01/2021
Wszystko przechowywane w dobrych warunkach.
niech lekarz zmieni dawkowanie - nie potrzebna Ci hiperka kurde - lepiej mniej jajeczek a piknych!Dziewczyny jutro mam wizytę po nieudanym transferze. Dostalam już okres. Jutro jest 3 dzień cyklu. Teraz mam nadzieję że zaczniemy symulacje i punkcja. Potem prawdopodobnie jak ostatnio hiperka, plotek kolejny cykl pewnie jeszcze będzie wszystko schodzić, więc pewnie transfer będzie dopiero w listopadzie. Te czekanie jest najgorsze. Trochę się denerwuję.
Czemu nie podadzą tego zarodka już. Prawda jest taka że ma większe szanse u siebie niż na szkle.
Co do facetów to ja dziś swojemu napisałam SMS że jest u mnie źle i mam plamienie i jutro jadę rano do szpitala. On dzwoni i mówi że nie wie jak zawiezie mnie 500 km do Białegostoku bo coś tam ma z samochodem. Oczywiście miałam na myśli szpital w naszym mieście. Normalnie hit.
co do zalania, sprzątam ci ja dziś pod zlewem paczam a tam meble spuchły odrobinkę, no małż wyczaił wężyk leci - i tak od godziny klnie i robiciekawe czy przed północą skońćzy
czyli pięknie, ja lubię dziecięce praceJakiś dzisiaj dzień hydraulika czy coś???[emoji1]
Kurde mi też dziś nic nie idzie - hybryda mi wyszła jakby dZiecko z przedszkola malowało....
współczuję - ja jak zalewaliśmy sąsiadkę i trzeba było jedną płytkę wyjąć to prawie dostałam zawałuMój właśnie robi demolke w łazience trzeba wyciąć trochę ściany z płytkami żeby dostać się tam gdzie leci [emoji97]
Rowniez
Kochana a co się dzieje? Jeździliscie cały czas aż 500km do Białego do kliniki?Czemu nie podadzą tego zarodka już. Prawda jest taka że ma większe szanse u siebie niż na szkle.
Co do facetów to ja dziś swojemu napisałam SMS że jest u mnie źle i mam plamienie i jutro jadę rano do szpitala. On dzwoni i mówi że nie wie jak zawiezie mnie 500 km do Białegostoku bo coś tam ma z samochodem. Oczywiście miałam na myśli szpital w naszym mieście. Normalnie hit.