Never give up
Fanka BB :)
Jeśli masz podwyższone NK a jeśli nie to można spróbować.DziewcZyny Pasikonik proponuje te same leki tylko scrating zrobić a Wy mówicie ze przy immunologicznych problemach nie można
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli masz podwyższone NK a jeśli nie to można spróbować.DziewcZyny Pasikonik proponuje te same leki tylko scrating zrobić a Wy mówicie ze przy immunologicznych problemach nie można
Wynik Nk to 22%.Jeśli masz podwyższone NK a jeśli nie to można spróbować.
Ale my mamy 3 piętra do strychu))) l
to Ci te czworaczki w brzuszku nie wystarczą? marzysz o rodzinie wielowielodzietnejTyle tutaj przychodzicie jakieś badania paśniki kurczliwości... dziwie się ze żadna jeszcze nie dostała propozycji od lekarza, żeby pisać doktorat na jej podstawie.
Ja sobie powiedziałam ze 3 procedury i jak nie wyjdzie to koniec zabawy, ale zobaczymy jak to się ulozy - może trzeba będzie tez więcej badań robic i procedur przechodzić.
Bardzo Was podziwiam za determinację. [emoji274][emoji274][emoji274]
ja nic nie płaciłam za schrating endo...Kriobank Białystok
Crio transfer 2000zl
Został tam ostatni zarodek.
Porównując ceny z Artemidy to tu jest drogodrogo
Jutro powinny byc obie [emoji8] jesli nasza PP się śpisze [emoji87] [emoji6]Kochana wspieramy sie zatem!
Ja jeszcze czekam na ksiazeczke o ivf psycholog Bogdy o ktorej wspominala annemarie wczoraj. Kochana @Adunia mi ja sprezentowala i niebawem bede czytaaac. [emoji4]
Czesto mnie ta mysl nachodzi gdy widzę bliźniaki. U nas jeszcze te zastanowienia bo ja jestem z bliźniaków i kazdy sie dziwi no jak to mi sie bliźniaki trafiły, jak to przecież co drugie pokolenie idzie[emoji23][emoji23][emoji85][emoji85]A macie tak jak na ulicy widzicie bliźniaki to się się zastanawiacie, ze pewnie po invitro?)))
Ja mialam ah przy podnaniu 2 zarodkowBiedroneczka a Ty miałaś ah przy transferze dwóch zarodków ? Też o tym myślę żeby pogadać o ah z lekarzem ale przy jednym zarodku nie chcieli się zgodzić a co dopiero przy dwoch