reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziś od 5 nie śpię
Niby miało nie być stresu ,a jednak...
Miałam zadzwonić o 10 i to zrobiłam i dalej musze czekac bo powiedziała ,ze jeszcze nie teraz i ,ze będą kontaktować się ze mna,ake fakt faktem nawet nie przedstawiłam się ,a już wiedziała z kim rozmawia
Te czekanie zabija

Tak z ciekawosci, to co one maja z tego? Te dawczynie podchodza dla siebie i przy okazji reszte jajek daja komus innemu, czy to raczej forma zarobkowa dla nich? W USA slyszalam, ze otrzymuja za to niezle kwoty, ale w Polsce? Jak to wogole dziala?
Hej. Najpierw musisz wypełnić formularz , po wstępnej analizie robią z Tobą wywiad telefoniczny, po kolejnej selekcji zapraszają Cię na rozmowę z psychologiem z jakich pobudek chcesz oddać komórki. Musisz też dać mieć zbadane AMH. Jeżeli jest ok i wywiad ok to przechodzisz do całego pakietu badań które masz na własność potem. Potem gdy mają potrzebujaca osobę to zaczynasz stymulację i oddajesz jajeczka. Ale musisz być na ich zawolanie. Na końcu dostajesz 4 tys ale to nie zapłata ale rekompensata za poświęcony czas, dojazdy, urlopy w pracy itp.

Hej. Najpierw musisz wypełnić formularz , po wstępnej analizie robią z Tobą wywiad telefoniczny, po kolejnej selekcji zapraszają Cię na rozmowę z psychologiem z jakich pobudek chcesz oddać komórki. Musisz też dać mieć zbadane AMH. Jeżeli jest ok i wywiad ok to przechodzisz do całego pakietu badań które masz na własność potem. Potem gdy mają potrzebujaca osobę to zaczynasz stymulację i oddajesz jajeczka. Ale musisz być na ich zawolanie. Na końcu dostajesz 4 tys ale to nie zapłata ale rekompensata za poświęcony czas, dojazdy, urlopy w pracy itp.
4 tysiące za poświęcenie zdrowia, czasu i oddanie swoich skarbulków... mało...

reklama
Witaj w klubie :rofl: ja przy pierwszym transferze estrofem zamiast dowcipnie brałam doustnie (tak było na ulotce:D a ze po punkcji człowiek mało myślący to dostałam rozpiskę ale jakoś nie przeczytałam zaleceń tylko dawki:o Dopiero po transferze jak lekarz mi dawał zalecania to mówi mi że dowcipnie, moje zdziwienie było ogromne:o:D:D

Megi kochana ja biore doustnie kurde belek aż podpytam doktorka. Może ja nawalilam. Mam na rozpisce dawkę i tylko przy progesteronie doktor podkreślał ze do cipska.

Do góry