kochanka328
Fanka BB :)
dziewczyny ide na całosć od dziś zaczynam kuracje od paśnika 14 dniowa

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poprostu kup grubsze wkladki te cieniutkie np discrette nie spelniaja swojej roli przy lekach dowcipnych. Lidl ma super wkladki w granatowym opakowaniu longNo ja msm 3 razy na dzień ,ale nie dość ze wkładka to i majtki tez matko do pracy biorę 3 pary
Ja nie mam tego estrafonu wogoleA jestes pewna ze to nie bylo.przy estrofemie
Masz racje kupię grubszePoprostu kup grubsze wkladki te cieniutkie np discrette nie spelniaja swojej roli przy lekach dowcipnych. Lidl ma super wkladki w granatowym opakowaniu long
Hej. Najpierw musisz wypełnić formularz , po wstępnej analizie robią z Tobą wywiad telefoniczny, po kolejnej selekcji zapraszają Cię na rozmowę z psychologiem z jakich pobudek chcesz oddać komórki. Musisz też dać mieć zbadane AMH. Jeżeli jest ok i wywiad ok to przechodzisz do całego pakietu badań które masz na własność potem. Potem gdy mają potrzebujaca osobę to zaczynasz stymulację i oddajesz jajeczka. Ale musisz być na ich zawolanie. Na końcu dostajesz 4 tys ale to nie zapłata ale rekompensata za poświęcony czas, dojazdy, urlopy w pracy itp.Tak z ciekawosci, to co one maja z tego? Te dawczynie podchodza dla siebie i przy okazji reszte jajek daja komus innemu, czy to raczej forma zarobkowa dla nich? W USA slyszalam, ze otrzymuja za to niezle kwoty, ale w Polsce? Jak to wogole dziala?
4 tysiące za poświęcenie zdrowia, czasu i oddanie swoich skarbulków... mało...Hej. Najpierw musisz wypełnić formularz , po wstępnej analizie robią z Tobą wywiad telefoniczny, po kolejnej selekcji zapraszają Cię na rozmowę z psychologiem z jakich pobudek chcesz oddać komórki. Musisz też dać mieć zbadane AMH. Jeżeli jest ok i wywiad ok to przechodzisz do całego pakietu badań które masz na własność potem. Potem gdy mają potrzebujaca osobę to zaczynasz stymulację i oddajesz jajeczka. Ale musisz być na ich zawolanie. Na końcu dostajesz 4 tys ale to nie zapłata ale rekompensata za poświęcony czas, dojazdy, urlopy w pracy itp.
Witaj w klubieja przy pierwszym transferze estrofem zamiast dowcipnie brałam doustnie (tak było na ulotce
a ze po punkcji człowiek mało myślący to dostałam rozpiskę ale jakoś nie przeczytałam zaleceń tylko dawki
Dopiero po transferze jak lekarz mi dawał zalecania to mówi mi że dowcipnie, moje zdziwienie było ogromne
![]()