dżoasia
Fanka BB :)
Juz czasem zapominamWow nasza Asia ma wolne!!!!! W końcu!
Dziewczyno lez, czytaj i się relaksuj ile się da.... bo za niedługo nie będziesz wiedziała jak się nazywasz przez ta robotę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Juz czasem zapominamWow nasza Asia ma wolne!!!!! W końcu!
Dziewczyno lez, czytaj i się relaksuj ile się da.... bo za niedługo nie będziesz wiedziała jak się nazywasz przez ta robotę
No to sie wyczekasz bidulo, ale wazne że w miare ze spokojna glowa tam jestesJa wciaz czekam na Kopernika [emoji6] mialam miec o 8 wizyte, ale doktora wezwali na oddzial i wszystkie pacjentki grzecznie czekaja w przychodni [emoji86] ot takie uroki nfz [emoji38] zdazylam juz zglodniec, kupilam sobie czekolade w sklepiku szpitalnym, ale tym razem gorzka [emoji6]
Poziom cukru podnioslam to i humor mam [emoji5] a na dzisiejsza wizyte sie ciesze, mocno licze, ze dr pozwoli na jakas gimnastyke i seksik [emoji38]No to sie wyczekasz bidulo, ale wazne że w miare ze spokojna glowa tam jestes![]()
Jedzmy wszystkie trzy razem... ja w letnim tygodniu września zamierzam ruszyć na urlop....@dżoasia - kurka uzmysłowiłaś mi, ze w tym roku nad morzem nie byłam - a mam rzut beretem - ehhhh
Też tak chce!!!!! [emoji14]Juz czasem zapominamaaaaale jest jeden duzy plus - w lipcu w dniu punkcji wazylam 5kg wiecej
jeszcze mi co prawda brakuje 2kg do wagi z tamtego roku z okolic pierwszej stymulacji ale mam nadzieje ze dojde to tego a nawet jeszcze ciut nizej
no nie ma czase żreć huehue;P
@Never give up - ja tam jadę napewno po kapcie do KrakowaJedzmy wszystkie trzy razem... ja w letnim tygodniu września zamierzam ruszyć na urlop....
@Agniecha1508 @@dżoasia co wy na to?hahah
Ja myślałam coś o szybkim last minute![]()
W letnim tzn ktorym? Ze w nastepnym? Bo ja do punkcji poki co jestem jeszcze udupiona w robocie. A potem sie zobaczy - raczej jak cos to ostatni tydzien.Jedzmy wszystkie trzy razem... ja w letnim tygodniu września zamierzam ruszyć na urlop....
@Agniecha1508 @@dżoasia co wy na to?hahah
Ja myślałam coś o szybkim last minute![]()
Kiedy?? Moze bysmy sie zorganizowaly krakowskie pańcie i sie gdzies spotkaly z ciotka Agniecha, co wy na to????@Never give up - ja tam jadę napewno po kapcie do Krakowa- a tak serio to mamy w planach świętokrzyskie i tereny