• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jestem na aplikacji radcowskiej, założenie jest, by zapewnić mojej wesołej gromadce byt na lepszym poziomie w możliwie niedalekiej przyszłości ale nie wiem czy coś z tego będzie, staram się. ;) Egzamin był z prawa pracy.

Co do kalendarza, to proszę bardzo. Będę miała rękę na pulsie, co u Ciebie. [emoji16]
Oo czadzik, brzmi powaznie :) niech sie zatem wiedzie!

Hej Kobiety,
coś nam się kalendarz kurczy, jak kogoś trzeba dopisać, to dajcie znać. :*
Czy któraś wzięła termin od @tina35 na wizytę do dr Lewandowskiego 17.09.?

@dżoasia teraz to już wybitnie mocno trzymam kciuki za piękną hodowlę złotych jajców, nie ma innej opcji. ✊✊✊
@chlopkers pozdrów synusia od ciotek forumowych. ;) Samych pięknych widoków Ci życzę. ❤️ Wiesz też, że zdjęcia są tu zawsze niezwykle mile widziane. :D
@nadziejaprzedewszystkim Kochana, jak tam u Ciebie, jak się czujesz? Ty masz dzisiaj cc, prawda? Już niedługo chłopcy będą z Tobą. :D Oby te pierwsze chwile z nimi były jednymi z najpiękniejszych w Twoim życiu. ❤️❤️ Powodzenia. :*

Miłego dnia. :*
Hej:) to poproszę na 24/09 na podgladanie❤️

reklama
Hej Kobiety,
coś nam się kalendarz kurczy, jak kogoś trzeba dopisać, to dajcie znać. :*
Czy któraś wzięła termin od @tina35 na wizytę do dr Lewandowskiego 17.09.?

@dżoasia teraz to już wybitnie mocno trzymam kciuki za piękną hodowlę złotych jajców, nie ma innej opcji. ✊✊✊
@chlopkers pozdrów synusia od ciotek forumowych. ;) Samych pięknych widoków Ci życzę. ❤️ Wiesz też, że zdjęcia są tu zawsze niezwykle mile widziane. :D
@nadziejaprzedewszystkim Kochana, jak tam u Ciebie, jak się czujesz? Ty masz dzisiaj cc, prawda? Już niedługo chłopcy będą z Tobą. :D Oby te pierwsze chwile z nimi były jednymi z najpiękniejszych w Twoim życiu. ❤️❤️ Powodzenia. :*

Miłego dnia. :*
No to już :) 29.09 podglądanie maluszków :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry