redferrari
Fanka BB :)
Proszę tu nie panikować i wierzyć w kropeczka! Jesteś mama i mów do niego że go bardzo kochasz i nie stresuj on to czuję!Watpie, nic nie piecze ani nie swedzi. Uplawow tez nie ma. Po prostu zmierzamy do konca.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Proszę tu nie panikować i wierzyć w kropeczka! Jesteś mama i mów do niego że go bardzo kochasz i nie stresuj on to czuję!Watpie, nic nie piecze ani nie swedzi. Uplawow tez nie ma. Po prostu zmierzamy do konca.
Wlasnie niby kazdy z wymienionych przez Ciebie elementow jest super, mnie jedynie te skurcze ewentualne macicy martwia. To jedyna rzecz. Ale zapewne wynika to z mojego braku swiadomosci i wiedzy na temat fizjologii ciazy [emoji4] tak sobie mysle teraz, ze przeciez lekarz jest doroslym czlowiekiem i powinien miec swiadomosc z czym sie moze wiazac wspolzycie (tj. rozniez z orgazmami kobiety), wiec mowiac, ze nie ma przeciwskazan, bierze rowniez to pod uwage.. ehh tak wlasnie czlowiek glupieje jak sie za duzo zastanawia nad wszystkim i na kazdym kroku trzesie portkami [emoji4]Chlopkers, ale zastanow sie - czujesz sie dobrze, nie masz plamien, szyjka jest ok, pierwszy trymestr za Toba, myslisz ze seks moglby wywolac poronienie? Uwierz, ze nie. Na tym etapie jesli cos zlego sie dzieje to przez niewydolnosc szyjki, albo przez ukryre wady. Seks nie moze zaszkodzic. Skonsultuj raz jeszcze z lekarzem jak masz watpliwosci, ale spokojnie [emoji4]
No i jak ? Masz już wynik ?Krew zdanaaby do 12 i puścić kciuki
No to teraz ciekawo czy brak objawów wróży mi ciaze ....
Wlasnie niby kazdy z wymienionych przez Ciebie elementow jest super, mnie jedynie te skurcze ewentualne macicy martwia. To jedyna rzecz. Ale zapewne wynika to z mojego braku swiadomosci i wiedzy na temat fizjologii ciazy [emoji4] tak sobie mysle teraz, ze przeciez lekarz jest doroslym czlowiekiem i powinien miec swiadomosc z czym sie moze wiazac wspolzycie (tj. rozniez z orgazmami kobiety), wiec mowiac, ze nie ma przeciwskazan, bierze rowniez to pod uwage.. ehh tak wlasnie czlowiek glupieje jak sie za duzo zastanawia nad wszystkim i na kazdym kroku trzesie portkami [emoji4]
Apropos dogadzania sobie na inne sposoby niz seksualnie[emoji16] Laski jaka zajebista makrele opiekana w zalewie octowej wlasnie kupilam i zjadlam [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] normalnie czuje sie jak w raju

Kasiu jakby tak latwo mozna bylo dziecku zaszkodzic to by na Swiecie nie istnial problem aborcjiAle myslisz ze naprawde takie skurcze nie moga zaszkodzic dziecku? Pytam bo ja dopiero 16tc, wiec jeszcze wczesna ta moja ciaza
Tak strasznie mi przykro [emoji20][emoji20][emoji20][emoji20][emoji20] tule najmocniej jak tylko potrafie [emoji173][emoji173][emoji173]Nie mam dobrej wiadomości dziś dla was
Jest negatyw i ten 7 raz jednak nie przyniósł mi szczęścia,wróżka jenak chyba wywróżyła prawdę
Jest mi tak smutno ,ze chyba serce mi zaraz pęknie co jest ze mna nie tak czy rzeczywiście jestem tak zepsuta ,ze nie wychodzi
Nie mam siły na walkę już ....
miałam taka cicha nadzieje ,ze jednak te plamienie coś oznacza i te zawroty ,a jednak wszystko do dupy
Leczenie Pasnika nie pomogło nie zdziałało cudów
Nie wiem co teraz ,gdzie uderzyć
Nie chce mi się zyc już ...
Beta 5 i kazała czekac na okres i od razu dzwonic po tego jednego który został ... co teraz z tabletkami mam odstawić ? Dziś normalnie 9 dniem blastki 5 dniowej
Co z encortonem i clexanem ? Byłam na leczeniu 14 dniowym potem miesiąc przerwy bo czekałam na okras i gdy zjawił się nie było transferu bo klinika zamknieta i teraz dopiero podchodziłam wiec to już będzie 3 mc od tych 14 dni !!!!
Jednak zarodek który tak chwaliły nie chciał zostać ze mna
Nawet gdybyście mnie pocieszały to i tak nie pocieszycie
Nadzieja umarła we mnie chyba już konkretnie
przykro mi kochana bardzoooooooooooooooooooooooo mocno śćiskam CięNie mam dobrej wiadomości dziś dla was
Jest negatyw i ten 7 raz jednak nie przyniósł mi szczęścia,wróżka jenak chyba wywróżyła prawdę
Jest mi tak smutno ,ze chyba serce mi zaraz pęknie co jest ze mna nie tak czy rzeczywiście jestem tak zepsuta ,ze nie wychodzi
miałam taka cicha nadzieje ,ze jednak te plamienie coś oznacza i te zawroty ,a jednak wszystko do dupy
Beta 5 i kazała czekac na okres i od razu dzwonic po tego jednego który został ... co teraz z tabletkami mam odstawić ? Dziś normalnie 9 dniem blastki 5 dniowej
Co z encortonem i clexanem ? Byłam na leczeniu 14 dniowym potem miesiąc przerwy bo czekałam na okras i gdy zjawił się nie było transferu bo klinika zamknieta i teraz dopiero podchodziłam wiec to już będzie 3 mc od tych 14 dni !!!!
Strasznie mi przykroNie mam dobrej wiadomości dziś dla was
Beta wyszła 5? Jeśli tak, to ja bym się wstrzymała z odstawianiem leków i powtórzyła betę w poniedziałek.Nie mam dobrej wiadomości dziś dla was