ilmenau
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zamora albo Lewandowski.Dziewczyny czy w novium Lewandowski tylko jest od bardzo ciężkich przypadków? Czy ktoś jeszcze?
Dzień cyklu bez znaczenia. Można zrobić rano lub po południu.Dziewczyny która robiła przeciwciała ANA? Jak to wyglada? Do czego są potrzebne? Czy te badania robi się w jakimś cyklu? Czy rano czy może być popołudniu?
Ale ostatecznie lekarz o tym decyduje czy kobieta z partnerem ? Mam 34,więc blisko
Mi embriolog proponował dwa, nie chciałam ciąży bliźniaczej i wzięłam 1. Trzydniowe wzięłabym dwa natomiast blastki rozdzieliłabym na dwa transfery.
Nie e no spoko od 20tc najczęściej robią a u Was chyba będzie 19 tak? Teraz są takie sprzęty, że spokojnie wszystko sprawdzą1.10. mam połówkowe, trochę wcześnie ale tam, gdzie robię, to są takie kolejki, że trzeba się umawiać chyba już na etapie zapłodnienia.no ale jak te moje brzdące tak szybko rosną, to będzie ok. [emoji16][emoji16][emoji16]
A ja sobie pomyślałam tak ze teraz dwa , potem dwa trochę słabsze (jakby nie wyszloJa tak samo zrobilam, pierwszy transfer 2 trzy dniowe, drugi jedna blastka, mialam taki sam tok myslenia jak ty. A o ktorej twoje usg dzis motylku? [emoji173]️

Dziękuję Mieciu za pamięć, wizytę mam na 13. Cholera nienawidzę plamień, malutkie ale są, dlaczego nie wiem co tam w środku zastanę.Ja tak samo zrobilam, pierwszy transfer 2 trzy dniowe, drugi jedna blastka, mialam taki sam tok myslenia jak ty. A o ktorej twoje usg dzis motylku? [emoji173]️