Never give up
Fanka BB :)
Taki jest plan... Ale na te mrożenie to się aż tam bardzo nie nastawiam, bo ostatnio miałam też sporo komórek ale żadna nie nadawała się do zamrozenia.No tak a nie mogą zapłodnić 6 a resztę komórek zamrozić?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Taki jest plan... Ale na te mrożenie to się aż tam bardzo nie nastawiam, bo ostatnio miałam też sporo komórek ale żadna nie nadawała się do zamrozenia.No tak a nie mogą zapłodnić 6 a resztę komórek zamrozić?
z krwi +usg, to było robione w 13+1 i to moja pierwsza ciąża...Ale to z krwi, moczu z usg?
Który masz tydzień kochana?
Dopytuje się bo sama mam wczesniaka a jeśli raz jest wczesniak to potem prawdopodobieństwo jest ok 15% większe.
No ciekawe. Jak byś wiedziała albo się dowiedziała jak takie badanie się nazywa to podpowiedź mi proszę bo ja nigdy nie słyszałam niestety a przydałoby się.z krwi +usg, to było robione w 13+1 i to moja pierwsza ciąża...
no własnie nie wiem jak oni to liczą ale to z Papy masz w niektórych klinikach... tu się już nie dowiem.. mam u nich połówkowe ale to za 5-6tyg...No ciekawe. Jak byś wiedziała albo się dowiedziała jak takie badanie się nazywa to podpowiedź mi proszę bo ja nigdy nie słyszałam niestety a przydałoby się.

nie poddawaj sie , wierz w kropka :*Jakoś dzisiaj mam takie przeczucie że nic się u mnie w środku nie dzieje. Jutro o 8 idę na betę, ale nie mam jakoś nadziei. Nie wiem dlaczego opuściła mnie nadzieja. Może po poprzednim rozczarowaniu. Jedyne co mnie teraz pociesza to, to że ma 6 mrozaczkow i będę mogła próbować baz cierpienia, bez zastrzyków.![]()
Odebrałam wyniki i jest ok. Nie ma białka w moczu, nie ma przeciwciał (któraś pytała mnie o to czy robiłam allo przeciwciala, otóż robiłam ale znałam to pod nazwą odczyn coombsa, dzisiaj badanie powtórzyłam.), toxo igg i igm ujemne, tsh w normie, żyć nie umierać. Tylko trochę hemoglobina i hematokryt poniżej normy.
![]()
Mam nadzieję, że nie będę musiała suplementować żelaza.
Żeby nie było zbyt różowo, to się podziębiłam, gardło i głowa mnie bolą, leżę i kwiczę.
Dziękuję za Wasze dobre słowa. :*
Nogi dalej jak u hipci, chyba trzeba się przyzwyczaić.![]()
Witamy i zapraszamy.Witajcie! Czy przyjmiecie mnie do swojego grona??? Podczytuje Was od jakiegoś czasu i dzięki temu nie jestem już taka zielona na temat ivf...
Po 7 latach niepowodzeń i 4 inseminacjach przyszedł czas na kolejny krok... Mam jeszcze trochę czasu, bo chcemy zacząć w listopadzie, ale przez ten czas chciałabym się dowiedzieć więcej, lepiej przygotować organizm itd... Czy można liczyć na Waszą wiedzę i doświadczenie?![]()