reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

Dzieki :* Martwią mnie plamienia takie jasnoróżowe i brązowe na zmianę, które mam od 1,5 tygodnia. Gin twierdzi, że to wina leków dopochwowych. Mam nadzieję, że to nie jest nic groźnego.
Co do plamień to ja miałam w 5 tygodniu potem 6 i teraz pomiędzy 8 a 9. Biorę prolutex wiec nic na dole sobie nie wpycham. Dziecko rośnie ok. Moj lekarz nie wie od czego to wszystko.

reklama
Cześć Dziewczyny w sobotni poranek. Mam do Was pytanie. Mam w pracy remont, póki co w pokojach obok i holu. We wtorek i środę będzie w moim pokoju. Co mam zrobić remont jest już od tygodnia i pewnie jeszcze tydzień się zejdzie. Czy na tym etapie może mi lub dziecku zaszkodzić? Będę wdzięczna za podpowiedź.
Myśle, ze kurz, pył i chemia nie jest wskazana dla nikogo. Jak masz opcje to uciekaj stamtąd na L4:)

Wiesz co kochana ja z natury jestem chuda, ale wczoraj gdy usiadłam sobie to tytaj gdzie zaczyna się biustonosz i pod biustonoszem mam tak jakby drugie ciało takie walki matko boska aż się przestraszyłam bo tego nie miałam , a jeśli chodzi o brzuch to tragedia
Te tabletki mnie tez rozsadziły , ale czego się nie robi , aby tylko się udało .... aby się udalo

ja do chudych nie naleze, walcze z tym cholerstwem juz dlugo! U mnie to co chwila gora dol tylko! Ale coz aby zadzialalo.

Co do plamień to ja miałam w 5 tygodniu potem 6 i teraz pomiędzy 8 a 9. Biorę prolutex wiec nic na dole sobie nie wpycham. Dziecko rośnie ok. Moj lekarz nie wie od czego to wszystko.
Też biorę Prolutex, Luteine pod język i Lutinus dopochwowo. Combo progesteronu :) Dziwne te plamienia, ale najważniejsze, że dziecko rośnie!

@RedHotChiliPepper28 gratuluję Martynki! Cieszę się, że kolejnej z nas się udało :)

@Mamma!Mia! przejmuj ciążowy brzuch po @RedHotChiliPepper28 !!! Ja do Ciebie dziś nie dołączę, mój pęcherzyk nie chce pęknąć. Siedzę właśnie w klinice i czekam na wizytę. Jak dziś nie pękł, to raczej nic z tego w tym cyklu, no chyba, że moja dr coś wymyśli...

PS przed nickiem dodaj @, samo się wstawi :)

Cześć Dziewczynki,
pięknym zwieńczeniem wczorajszego dnia były narodziny ślicznej kruszynki, córeczki @RedHotChiliPepper28, jeszcze raz gratuluję!!! ❤️
@Mamma!Mia! co słychać? Masz dzisiaj transfer? Powodzenia i owocnego przelotu do bazy, jeśli dzisiaj jest transfer. ✊✊✊

Miłego dnia Kochane. :*
Tak dziś transfer. Słoneczko świeci A miały być burze więc musi być dobrze :D:D:D:D

@RedHotChiliPepper28 gratuluję Martynki! Cieszę się, że kolejnej z nas się udało :)

@Mamma!Mia! przejmuj ciążowy brzuch po @RedHotChiliPepper28 !!! Ja do Ciebie dziś nie dołączę, mój pęcherzyk nie chce pęknąć. Siedzę właśnie w klinice i czekam na wizytę. Jak dziś nie pękł, to raczej nic z tego w tym cyklu, no chyba, że moja dr coś wymyśli...

PS przed nickiem dodaj @, samo się wstawi :)
Kurczę, bardzo mi przykro bo wiem jak wkurzaja takie nieprzewidziane sytuacje. Wszystkie chcemy jak najszybciej zobaczyć dwie kreski na teście. Daj znać co wyszło po wizycie. Może jeszcze nic straconego :happy:

reklama
Do góry