motylek24
Fanka BB :)
Kochana to kompletnie nie ma znaczenia. Nie musisz mieć objawów aby być w ciąży.Martwię sie bo dzis 6dpt a ja nie mam żadnych objawów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana to kompletnie nie ma znaczenia. Nie musisz mieć objawów aby być w ciąży.Martwię sie bo dzis 6dpt a ja nie mam żadnych objawów
Kochana nic się martw! Ja tez nie miałam żadnych objawow a beta jak marzenieMartwię sie bo dzis 6dpt a ja nie mam żadnych objawów
Pięknie. Gratuluję. [emoji8][emoji8][emoji8]Dziewczyny melduje się11 dpt blastki beta 444,1 [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ Hell yeah!!! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Jejku piękna gratulacje ☺☺☺Dziewczyny melduje się11 dpt blastki beta 444,1
Hell yeah!!!
![]()
A po transferze leżałaś chodziłas jaki tryb życia prowadziłaś?Kochana nic się martw! Ja tez nie miałam żadnych objawow a beta jak marzenietrzymam za Ciebie kciukaski
![]()
Nie wiem czy można to wszystko tak porównywać, bo z tego co się zorientowałam to kliniki maja zupełnie różne klasyfikacje, wiec możliwe ze 1BC znaczy co innego niż w mojej legendzie. Poza tym te słabsze podobno są bardziej waleczne! Trzymam kciuki!
Max!! Super!!! Gratulacje!Dziewczyny melduje się11 dpt blastki beta 444,1
Hell yeah!!!
![]()
A gdzie mieszkasz @JoannaRak? W której klinice się leczysz?