• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mam dostinex, 0,5 na dobę, do tego Unidox co 12 godz, Clexane, Prolutex, Luteinę ,
Dopytaj o ten prolutex i luteine ale jak nie bedzie transferu to nie ma sensu tego brac. A juz na pewno nie prolutex, toz to majatek.kosztuje, sama luteina by wystarczyla. Ja w ogole nie biore progesteronu. Wczoraj wieczor wrzucalam pewna info o clexane, wroc kilka stron wstecz i zobacz czasem czy nie masz tej trefnej serii w domu. Ile mialas jajek pobranych?

Cześć Dziewczyny,
@gosia321 pozdrów Oliwkę od ciotek forumowych. :D Może nam pomacha nawet? ;) Pięknych widoków. ❤️

Dzisiaj w nocy poczułam 3 kopniaczki któregoś z moich niuniusiów. Rybeczki Moje Kochane, życzę Wam, żebyście jak najszybciej mogły też to poczuć. :*

Miłego dnia. :*
Cudnie napewno wspaniałe uczucie ...<3 może my też kiedyś tego doczekamy a teraz niech twoj brzusiu rosnie zdrwo no i niech tych kopniaczkow bedzie mnustwo pozdrawiam

Dopytaj o ten prolutex i luteine ale jak nie bedzie transferu to nie ma sensu tego brac. A juz na pewno nie prolutex, toz to majatek.kosztuje, sama luteina by wystarczyla. Ja w ogole nie biore progesteronu. Wczoraj wieczor wrzucalam pewna info o clexane, wroc kilka stron wstecz i zobacz czasem czy nie masz tej trefnej serii w domu. Ile mialas jajek pobranych?
Tak naprawdę to zaufałam swojemu lekarzowi na tyle ze nawet nie sprawdzałam co na co i ile...Grzecznie kupiłam i przyjmuje. Co do jajek lekarz nie powiedział mi ile tylko usłyszałam, ze bardzo dużo...No i teraz 6 mega mocnych zapłodnionych. Trochę mnie tomzdziwilo ze nie dostałam takiej informacji bo zawsze mówią, ale po punkcji chciałam tylko iść do domu i spać. Jutro będę u niego to dopytam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry