Mieciu85
Fanka BB :)
Mamy kota Mieczyslawa![]()
Haha dobre [emoji23] nie no mieczyslaw na pewno nie bedzie ale jak kupimy kolejna zlota rybke to moze zgapimy imie, aktualna nazywa sie paluszek rybny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mamy kota Mieczyslawa![]()
Dziewczynki dziękuję za trzymane kciuki. Byliśmy na wizycie. Maluszek ma 3.3 cm Serduszko bije ponad 170 bpm. 10 +1 tc Wszystko wyglada ok a plamienia cholercia nie wiadomo skąd. Mam się oszczędzać i nie dźwigać. I dużo pic. 2.5 litra dziennie.
Mam nadzieję że u Was wszystko też dobrze. Będę czytać wieczorem, jak ogarnę wszystko w domu.
Normalnie uwierzyłam chyba że jestem w ciąży, wyjelam ciążowe ciuchy sprzed prawie 4 lat... Zobacz załącznik 905622
Super mały Mieciu! [emoji173]️ Najważniejsze że się uspokoiłas tym usg, ja to bym mogła codziennie chodzić na usg![]()
Już nie długo Tu kochana będziesz oglądaćMatko, te widoki są przepiękne [emoji173][emoji173][emoji173]
[emoji7]To Twój czas... Ciesz się nim i rosnij![]()
Dziewczynki serduszko bije jak dzwon
Mogłabym tak sobie patrzeć godzinami na ten widok achhhh... no cóż , kolejna wizyta za dwa tygodnie ( jak ja wytrzymam![]()
Dziewczynki serduszko bije jak dzwon
Mogłabym tak sobie patrzeć godzinami na ten widok achhhh... no cóż , kolejna wizyta za dwa tygodnie ( jak ja wytrzymam![]()
Dokladnie tak samo, najchetniej to bym to zostawila podlaczone do brzucha. Kupuje w tym tygodniu ten doppler zebym w domu mogla sprawdzic serduszko przy kolejnej schizie, a ty juz kupilas bo jesli dobrze kojarze to tez planowalas?
Jesu jakie kartki??Nie kupiłam jeszcze, bo nie wiem od którego tygodnia można stosować. Jakoś mi się kojarzy od 15, ale mogłam coś pomylić
Teraz planuje przekazanie informacji w rodzinie - robię kartki scrapbookingowe dla dziadków i to mnie pochłania ale też uspokoja![]()
Nie kupiłam jeszcze, bo nie wiem od którego tygodnia można stosować. Jakoś mi się kojarzy od 15, ale mogłam coś pomylić
Teraz planuje przekazanie informacji w rodzinie - robię kartki scrapbookingowe dla dziadków i to mnie pochłania ale też uspokoja![]()