Tak obie z 10.09Megi , ty juz schodzisz z hormonow? Bo my chyba obydwie z 10.09? Czy mi sie pierniczy?
Biorę teraz luteine dopochwowo 3×4 i neoparin
A Ty co biezesz?
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Tak obie z 10.09Megi , ty juz schodzisz z hormonow? Bo my chyba obydwie z 10.09? Czy mi sie pierniczy?
Duphaston 2-1-1Tak obie z 10.09
Biorę teraz luteine dopochwowo 3×4 i neoparin
A Ty co biezesz?
TakDuphaston 2-1-1
Estradiol 1-1-1
Clexane
Metformin
I jeszcze pare innych cukierkow
I mam odruch na sam widok.
To my dzisiaj 9 tydz zaczynamy![]()
siedzę właśnie przed gabinetem i czekam na wizytę,wczoraj podczas aplikowania luteiny wieczorem pojawiła mi się świeża krew( Nie robię tego już aplikatorem) Do mnie też dzwonili dzień po transferze....tzn lekarz, który mnie prowadziłNie nic nawet mąż byl przy transferze nic nie dawali nic się nie działo , tylko mąż z pytaniem juz po transferze a dlaczego i skąd 3 zarodki bo twierdzi ze widział jak wpadają 3 sztpomyślałam że ma zwidy hehe. A czy mógłby ktoś kto leczy się w Invictcie potwierdzic ze dzwonią i pytają o samopoczucie następnego dnia ??
Tobierz cos innego zamiast luteiny, my mamy 5.11 nast podgladanieTaksiedzę właśnie przed gabinetem i czekam na wizytę,wczoraj podczas aplikowania luteiny wieczorem pojawiła mi się świeża krew( Nie robię tego już aplikatorem)
Mam mega stresa czy z moim bąblem wszystko dobrze... oby
Poszlo!Dziewczyny[emoji173]️byla kiedys na bb dziewczyna o nicku madziula87, nie znacie jej bo to juz lata temu.
Dzisiaj walczy o zycie majac dwoje malutkich dzieci.Moze ktos chcialby jej pomoc
Link do: "Mamusiu, obiecujesz, że będziesz zdrowa...?"Obiecałam, muszę spełnić tę obietnicę! | zrzutka.pl
Cieszę się, że się lepiej czujesz. Trzymaj się kochana i kropunie też trzymaj a my trzymamy kciuki za Was [emoji176]Dziękuję @Sol wiesz myślałam że po krio będę tylko w spokoju oczekiwać na wynik a tu takie akcje - dziś juz zdecydowanie lepiej trochę jeszcze brzuch ciągnie ale to nic w porównaniu z wczoraj teraz tylko się martwię jak moje kropunie![]()
Jest kochana jest... Tylko żeby do niego dotrzymać jak najbliżej. Martwię się no ale to normalka po moich doświadczeniach.Anetko - trzymam kciuki za Twoje cuda. Niesamowita historia. [emoji6] [emoji6]
Megi85 - jak tam Twoje cudo? Dawno mnie nie było, a nie dam rady wszystkiego przejrzeć.![]()
Dżoasia Kurcia - macie już jakieś jajka w brzuszku?
Sol - termin porodu jest??
PaulinkaP - mma nadzieje ze cud trwa!!!!
Brawo dla wszystkich o których zapomniałam i dla nowych koleżanek!
Jesień - zimno buro i ponuro - idealny moment żeby pod kołderka laboratorium dzialac cuda!
[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
JejuDziewczyny[emoji173]️byla kiedys na bb dziewczyna o nicku madziula87, nie znacie jej bo to juz lata temu.
Dzisiaj walczy o zycie majac dwoje malutkich dzieci.Moze ktos chcialby jej pomoc
Link do: "Mamusiu, obiecujesz, że będziesz zdrowa...?"Obiecałam, muszę spełnić tę obietnicę! | zrzutka.pl
Próchnica zębów jest często powodem do zakażeń w ciąży i ryzykiem wcześniejszego porodu lub komplikacji stąd ten opuernicz.Oj kochana niestety nie, typowo ciążowo tylko x3! Bóle głowy, senność, mdłości, zgaga, czasem coś w brzuszku zakłuje, ale co by nie było wszystko zniosę. Wiadomo! No i z jedzieniem kłopot bo mało co mi podchodzi.. a tak się zastanawiam czy wszystkie przed 15 tc bylyscie u dentysty?? Bo ja dziś dostałam opiernicz od doktorka ze jeszcze nie byłam ( mam termin 30 października) ja nigdy nie miałam problemu z uzębieniem i nie wiedziałam ze to jest aż takie ważne![]()