Dziewczyny, szybkie pytanko mam. Nastawiam się na karmienie piersią, ale butle jakąś muszę mieć. No i pytanie-jaką? Myślałam o avent, ale to tyle rodzajów jest, różne smoczki itd. ze kompletnie nie wiem, która wybrać??! Doradzcie coś, proszę 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W PL po 20 tc każda ciężarną ma krzywą cukrową.
Będzie pięknie![]()
Ok, czyli spokojnie jeszcze czekam...okresie przyjdźgeneralnie...to ja już siły nie mam dziewczyny....znowu łapie mnie pęcherz....byłam dziś rano w szpitalu z nadzieją, że wreszcie uda mi się posiew zrobić zanim furagine wezmę...ale niestety...laboratoria dopiero we wtorek czynne....i co mi da że okres przyjdzie ..że torbiele się wchłonął jak powód ciągłego stanu zapalnego niewyjaśniony
to się chyba nigdy nie uda..
Witaj Oliwko. Wszystkie tu nieustannie o Tobie myślimy i życzymy Ci duuużo siły i zdrowia i żeby rodzice mogli z Tobą jak najszybciej szczęśliwie wrócić do domuCzesc kochane teraz to juz na bank Was nie nadrobie
Chcialam Wam przedstawic moja mala ksiezniczke ktora przyszla niespodziewanie na swiat 8.11.2018 w 26tc z waga 950g. Oliwka oddycha sama jest na cepapie ma niestety zoltaczke ale to norma u takich malych dzieciaczkow. Nie toleruje modyfikowanego mleka wiec czekamy na rozkrecenie sie laktacji. W tej chwili stan mojej corci jest stabilny. I musi byc coraz lepiej nie mainnej opcji Oliwka jest silna po mamusi Zobacz załącznik 915380
U nas najlepiej sprawdzil sie avent natural. Mielismy tez dr Browna i w sumie dawal rade, ale corka wolala Aventa.Dziewczyny, szybkie pytanko mam. Nastawiam się na karmienie piersią, ale butle jakąś muszę mieć. No i pytanie-jaką? Myślałam o avent, ale to tyle rodzajów jest, różne smoczki itd. ze kompletnie nie wiem, która wybrać??! Doradzcie coś, proszę![]()
@Blondasek85 super, czyli wracasz do gry?![]()
Czesc kochane teraz to juz na bank Was nie nadrobie
Chcialam Wam przedstawic moja mala ksiezniczke ktora przyszla niespodziewanie na swiat 8.11.2018 w 26tc z waga 950g. Oliwka oddycha sama jest na cepapie ma niestety zoltaczke ale to norma u takich malych dzieciaczkow. Nie toleruje modyfikowanego mleka wiec czekamy na rozkrecenie sie laktacji. W tej chwili stan mojej corci jest stabilny. I musi byc coraz lepiej nie mainnej opcji Oliwka jest silna po mamusi Zobacz załącznik 915380