• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny. Dziękuję tym, które trzymały kciuki. Niestety moja beta po wczorajszym wzroście, dziś spadła o połowę, po 6 latach starań los dał mi dokładnie 7 dni szczęścia, tydzień temu Pani dr nam gratulowala ciąży a dziś już jej nie ma. Brak mi słów
Jeju jak smutno. Przykro mi tule mocno. Biochemiczna ciąża to jest taka wredota. Daje nadzieję a potem się odwraca i odchodzi. Też to przeżywałam....

reklama
Moja siostra która jest w 5mies mówiła że objawy miała jakiekolwiek dopiero w 6tc i to delikatne. A wcześniej zero poza brakiem okresu. Nie ma się co spodziewać objawow kilka dni po transferze. A już na pewno traktować je jako norme.
Dzieki za odp. Jutro testuję bo mi sie leki kończą. Bedzie to 9 dpt...jakis spokojnie do tego podchodzę. Test sikany zrobilam w 6 dpt. Oczywiscie wynik negatywny. Czego innego mialam się spodziewać:/ trzymajcie kciuki;) za Was dziewczyny tez trzymam.

reklama
Cześć dziewczyny. Dziękuję tym, które trzymały kciuki. Niestety moja beta po wczorajszym wzroście, dziś spadła o połowę, po 6 latach starań los dał mi dokładnie 7 dni szczęścia, tydzień temu Pani dr nam gratulowala ciąży a dziś już jej nie ma. Brak mi słów

Bardzo mi przykro i wiem co czujesz, bo właśnie przechodzę to samo.. moje szczescie trwało tylko 5 dni☹️ Ale trzeba to przetrwać i znowu stawać do boju, bo w końcu jest o co walczyć

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry