martka83
Fanka BB :)
Dokładnie tak [emoji16]Zartujesz? Glupio? Ciicho, skup sie na najwazniejszym i daj Mikolajowi robic swoje [emoji6]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokładnie tak [emoji16]Zartujesz? Glupio? Ciicho, skup sie na najwazniejszym i daj Mikolajowi robic swoje [emoji6]
Kurciu, czekamy z Toba! Moze akurat leniuszek i lada dzien sie ujawni, Chyba nie takie rzeczy sie tu dzialy... czekamy z Toba do jutra :*Dzieki dziewczyny.
Wiadomo ze nie mam wielkich nadziei, aczkolwiek jakas mikro iskra sie tli i czekam do czwartku.
@sssurykatka nie robilam bety. Spytam w czwartek czy mam zrobic...
Wiem wiem, ja pozwolilam sobie kupic paczke body hehe, bo mialam takie kupony darmowe, ale schowalam do najglebszej szuflady zeby nie zapeszac@Mieciu85, chyba jeszcze poczekam, żeby nie zapeszyć. Choć chciałoby się, oj, chciało...
A bety nie robiłaś ? Ja miałam betę 10dpt Okres już nawet dostałam. Robię drugi transfer w styczniu ale po histeroskopiiWiem,ze sikance oszukance,ale chyba tylko do czasu prawda? 13dpt i negatywny.
Zarodek 6dniowy słaby byl,ale chyba nie mozliwe zeby az tyle sie implantowal?
Ile mi przyjdzie jeszcze sie zamartwiac zanim beta przyjdzie to tylko Bozia wie i niech sie zlituje...
Ja tez sie podpinam pod kciuki @Akatombo I @Śliwka12345@Kurcia no kurka wodna, nie doczekałam się wczoraj wiadomości od Ciebie, właśnie przeczytałam... nie denerwujemy się jeszcze do jutra, ok?
Betę robiłaś?
Ściskam mocno!
@Akatombo @Śliwka12345 niech dzis wyjdą piękne numerki!
Ja tez poproszę@dżoasia nr dla mnie również
Zrobilam bete wczoraj,ale wyniki w pt lub wtorekA bety nie robiłaś ? Ja miałam betę 10dpt Okres już nawet dostałam. Robię drugi transfer w styczniu ale po histeroskopii
Ja nie mam zarodków,wiec musze zacząć od poczatku i juz stres jak to pogodzićZrobilam bete wczoraj,ale wyniki w pt lub wtorek