Dziewczyny mam pytanie:
Czy dlugi protokol zawsze muszą poprzedzać tabletki antykoncepcyjne?
Tak ,po to sa aby wyciszyć organizm i uśpić na ten czas a by pózniej z większą siłą wybuchnąć jak to lekarz mówi albo wyciszyć enodmetrioze jak ktoś ma.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny mam pytanie:
Ale mi ulżyło ze nie tylko ja jestem walniętaDokładnie wypisz wymaluj czuję to samo. Córeczka moja ma 11 lat jestem jedynum rodzicem wychowującym i przy okazji posiadaczkà obsesji żeby ją zabezpieczyć ns okoliczność gdyby mnie coś się stało. Żyłam tą myślą i się mordowałam 6 lat, za 3 miesiące będę po raz drugi mamą i staram się ogarnąć ten lęk ale czasami jest silniejszy.
Dziewczynki u mnie niestety beta 0, więc trzeci transfer nie udany. Już przebolałam bo czułam od 6dpt, że nic z tego. Teraz robimy sobie ze 3 miesiące przerwy od tego wszystkiego żeby trochę otworzyć głowę tez na inne rzeczy i uzbierać kasę.
Pewnie w wiekszosci przypadkow przy dlugim prorokole daja tabletki anty, ale nie zawsze.Dziewczyny mam pytanie:
dziewczyny czy zajscie w ciaze w czasie okresu wypowiedzenia chroni przed rozwiazaniem umowy o prace? nawet jezeli to bedzie poczatek ciazy?
Takdziewczyny czy zajscie w ciaze w czasie okresu wypowiedzenia chroni przed rozwiazaniem umowy o prace? nawet jezeli to bedzie poczatek ciazy?
Dziekuje za pamiecnie moge ogarnac twojego nickamysle i mysle... jedyne co to Igor, gdzies mi dzwoni