Przykro miMoja beta 7dpt ujemna ... Gdzieś jednak czułam że i tym razem będzie klęska ...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro miMoja beta 7dpt ujemna ... Gdzieś jednak czułam że i tym razem będzie klęska ...
Współczuję bardzo...Moja beta 7dpt ujemna ... Gdzieś jednak czułam że i tym razem będzie klęska ...
Dziewczyny walczcie dzielnie o swoje marzenia. Jako przykład przedstawiam wam mój mały wielki cud - bliźnięta jednojajowe. 20 tydzień. Trzeci transfer, podana najslabsza blastusia, która w dodatku podzieliła się i oto mamy - Olę i Izę
Zobacz załącznik 936699Zobacz załącznik 936700
Hej dziewczyny, jestem tutaj nowa i dużo mniej zaawansowana w temacie In vitro my z powodu słabego nasienia męża najprawdopodobniej tez będziemy podchodzili do In vitro. Mamy pierwsze konsultacje kwalifikacyjna w lutym w fertimedica - czy któraś z was leczy się właśnie tam? Jakieś opinie? I czy powinnam przed spotkaniem zrobić jakieś badania ? Mąż ma już wszystkie- wymagane w procedurze przy In vitro, ja robiłam tylko podstawowe- większość wychodziła Ok oprócz podwyższonej prolaktyny, dodatkowo mam niedoczynnosc tarczycy.
Dziewczyny walczcie dzielnie o swoje marzenia. Jako przykład przedstawiam wam mój mały wielki cud - bliźnięta jednojajowe. 20 tydzień. Trzeci transfer, podana najslabsza blastusia, która w dodatku podzieliła się i oto mamy - Olę i Izę
gratulacje oby więcej takich wiadomośći Marzenia sie spełniająDziewczyny walczcie dzielnie o swoje marzenia. Jako przykład przedstawiam wam mój mały wielki cud - bliźnięta jednojajowe. 20 tydzień. Trzeci transfer, podana najslabsza blastusia, która w dodatku podzieliła się i oto mamy - Olę i Izę
Przykro mi bardzo[emoji20] Ściskam
Wow. Witamy znowu.
Fajnie. Gratulacje![]()