dżoasia
Fanka BB :)
Nie jednaCzy któraś z Was stosowała Cetrotide ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie jednaCzy któraś z Was stosowała Cetrotide ?
Premia oczywiście, że się liczy do średniej
Taak, Dgd z ujowymi komórkami a Margit z niedrożnymi jajowodami. Nie wiem która lepsza![]()
Nie jednaAle te zastrzyki są na wstrzymanie owulacji, żeby jajka za szybko nie popękały. Raczej nie będziesz go stosowac od początku stymulacji, tylko jak jajuszka podrosną
A czy mąż jest pod opieką androloga? Bo u mojego M w maju wyszła morfologia 2%, ruchliwość 0% w ruchu A, aglutynacja +++, w czerwcu mąż robił test MAR i wyszło 49% ale lekarz powiedział że nie jest źle. Zapisał selen+Wit. E i ACC Optima. Po 3 mięs. wyniki bardzo się poprawiły, a w grudniu już morfologia była 4% i reszta wyników w normie.A rozumiem. U nas hba 20%, morfologia 2% i test mar 89% więc troszkę słabo to wychodzi. A w ogóle dziewczyny czy któras też się boryka z podobnymi parametrami nasienia? Albo któraś zaszła w ciążę przy tak słabym nasieniu? Brakuje mi już sił walczyć.. Nie wiem co jeszcze powinnam zbadac. Ehh
Wszystko przed Tobą KochanaSuper! Wielkie gratulacje!
Ja nigdy do etapu serduszka nie doszłam, więc nie pomogę![]()
I ja też. Od 5 dnia stymulacji na krotkim protokole.Czy któraś z Was stosowała Cetrotide ?
Nie jednaAle te zastrzyki są na wstrzymanie owulacji, żeby jajka za szybko nie popękały. Raczej nie będziesz go stosowac od początku stymulacji, tylko jak jajuszka podrosną
Marzycielka wstawiam ponownie filmik o Cetroide bo wiem ze niektóre przerażały te czarodziejskie sztuczki))
I ja też. Od 5 dnia stymulacji na krotkim protokole.