Marzycielka7
Fanka BB :)
Dziewczyny czy na stymulacji się puchnie ? Tylyscie od leków?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja przy pierwszej schudłam 4 kg (długi protokół)Dziewczyny czy na stymulacji się puchnie ? Tylyscie od leków?
Dziewczyny czy na stymulacji się puchnie ? Tylyscie od leków?
ja przy pierwszej schudłam 4 kg (długi protokół)
przy drugiej było +2kg (krótki)
przy trzeciej -2kg(długi)
Ale ja dziwna jestem, bo na hormonach się czułam jak nastolatka![]()
Dzięki stymulacji zyskałam dodatkowe 2 kg
Z tym, że u mnie to nie problem, bo ja wcześniej przez rok chodziłam na siłownię, żeby zwiększyć wagę, bo byłam na granicy niedowagi i przy naturalnych staraniach wszyscy na to zwalali winę (nieważne, że poziom estrogenu i progesteronu był ok)
A samopoczucie?
To ja wole opcje ifv i modlitwy ten pakiet mi odpowiada ;-)Napro z tego co wiem ma czasem sens dla.ludzi, którzy dopiero sie diagnozuja - zlecają badania typu bad nasienia, hormony u kobiet - ale jak wyjdzie.nasienie jak u nas, bez szans na ciażę, to zalecają modlitwę lub adopcję. A te wszystkie badania i tak dobra klinika wykona, a za wszystko i tak placi pacjent.
ja przy pierwszej schudłam 4 kg (długi protokół)
przy drugiej było +2kg (krótki)
przy trzeciej -2kg(długi)
Ale ja dziwna jestem, bo na hormonach się czułam jak nastolatka![]()
haha chyba duchemAsia bo ty jestes jak nastolatka![]()
Szkoda gadać, beta ujemna. Dziękuję że pamiętałaś o mnie.Możesz go zapytać o to colostrum, ciekawe co Tobie powie. Ale myślę, że skoro określił Twój układ immuno jako agresywny to Ci odradzi. Kiedy masz mieć kolejną wizytę?
Póki co jest gitKiedy następna wizyta? U mnie serduszka były w 5+4, ale jedno ładnie biło, a drugie się dopiero rozkręcało, było widać tylko pulsujące tętniczki, więc widzisz, że każda ciąża inna
@Marghi88 wywołuję Cię do odpowiedzi! Jak Twoja beta wczorajsza???!!!