• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Natalia, ze sterydu sie zaczyna schodzic od akcji serca. Moze powodowac wady serca dlatego daj sobie z tym spokoj powoli.

Annemarie a u mnie Paśnik zalecił Enkorton do końca pierwszego trymestru czyli do konca 3 msc.
Poza tym endo-gin u ktorej bylam z tarczyca powiedziala ze Accofil gryzie sie z enkortonem i po pierwszym trymestrze(to samo )musimy z czegos zrezygnować.
Zgupiałam.
@NataliaNNN u mnie to daleko do 11 tyg ale u mnie tak samo zalecone.

@ilmenau wpisz mnie proszę na 15.03 transfer ;)
Czy którejś z Was zdarzyło się po transferze wracać do domu pociągiem? Czy środek lokomocji ma znaczenie? Ostatnio po transferze odpoczywałam 2 godziny na łóżku i potem wracałam samochodem z mężem. A teraz nie wiem czy mąż dostanie urlop na piątek.

Wracalam 2 razy 800 km z dwom przesiadkami[emoji23]

Transfery za kazdym razem pozytywne.Raczej nie zalezy to od srodka lokomocji a od calej reszty.

Annemarie a u mnie Paśnik zalecił Enkorton do końca pierwszego trymestru czyli do konca 3 msc.
Poza tym endo-gin u ktorej bylam z tarczyca powiedziala ze Accofil gryzie sie z enkortonem i po pierwszym trymestrze(to samo )musimy z czegos zrezygnować.
Zgupiałam.
@NataliaNNN u mnie to daleko do 11 tyg ale u mnie tak samo zalecone.

Z encortonem duzo rzeczy sie gryzie , duzo wchodzi w reakcje i nikt o tym glosno nie mowi.Szkoda.Ja zaufalam i odstawilam chyba juz w 8 tyg.Wierze lekarzowi ktory od 35 lat siedzi w immunologi po uszy. Swoja droga po co sobie cukier podnosci[emoji23]zanizac wit D, psuc nerki i prosic sie o osteoporoze.
Bierzecie jak wam kaza.

Z encortonem duzo rzeczy sie gryzie , duzo wchodzi w reakcje i nikt o tym glosno nie mowi.Szkoda.Ja zaufalam i odstawilam chyba juz w 8 tyg.Wierze lekarzowi ktory od 35 lat siedzi w immunologi po uszy. Swoja droga po co sobie cukier podnosci[emoji23]zanizac wit D, psuc nerki i prosic sie o osteoporoze.
Bierzecie jak wam kaza.
Dzięki będę dyskutować jak pojawi się serduszko.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry