A ja mam inne pytaniemoze znacie jakies smaczne salatki?
Polecam tez salatki z healty mixow roznego rodzaju, np taka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja mam inne pytaniemoze znacie jakies smaczne salatki?
To prawie 2 tyg , więc spokojnie umawiaj się na wizytę.No u mnie dopiero jest 13dpt.
Ja mam 10 i dzis wzielam tylko 1/2 tabletkiNie wiem jaka masz dawke, ja schodzilam z 20 mg po 2,5 mg tygodniowo. Troche to trwalo[emoji23]
Trzymam kciuki!Hej. Właśnie dojeżdżam do kliniki....martwię się tym bólem brzucha...no cóż, zaraz się okaże.
Cudne uczucie juz "być w ciazy" wracajac z transferu, nie? [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji1768][emoji1768][emoji85]Właśnie leżę i odpoczywam z kropkiem
rozmawiamy o tym, żeby został w brzuszku przez około 8,5 miesiąca [emoji3590] Oby chociaż raz matki posłuchał
Pierwszy transfer miałam na świeżym zarodku (nieudany)Czy wasze zarodki przed transferem miały przecinaną błonę aby się lepiej zainplantowały tak zwane "AH" ?
Masz jakis plan od doka? Jak schodzic z tego?Ja mam 10 i dzis wzielam tylko 1/2 tabletki