Vinszka
Fanka BB :)
Tak [emoji15]Teraz za crio tyle ci wyszło?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak [emoji15]Teraz za crio tyle ci wyszło?
I bardzo dobrze ze zjadlas... hmmm chuba ze to byla milka max ta duża to podziwiamJa po tych wynikach tak się zestresowałam, że cała czekoladę zjadłam! [emoji23][emoji23]
Hehe nie, to była ta z okienkiem z orzechami laskowymi. [emoji38] Uwielbiam, dawno jej nie jadłam.I bardzo dobrze ze zjadlas... hmmm chuba ze to byla milka max ta duża to podziwiam![]()
no to wydaje się, że beta faktycznie jednodzidziusiowa ale za to zacna5cio dniowe dziś 9dpt
11.03-5 dpt - 15,99, 13.03-7dpt- 69,7, 15.03- 9dpt-172
Ciężko się połapać w tym wszystkim hahaA co mówić późnej
![]()
Niech rośnie do niebano to wydaje się, że beta faktycznie jednodzidziusiowa ale za to zacna
@Marzycielka7 pij dużo, żeby wypłukiwać te leki, herbata z pokrzywy działa trochę moczopędnie więc może i obrzęki trochę zejdą, a przede wszystkim powiedz o tym lekarzowi, moze trzeba leki zmienic. 8kg w 5 miesięcy to niestety dużo.
który to dzień po transferze?Hej. Mój powiedział bym zrobiła dziś bęte i tak zrobiłam. No i jak poznać, cwanymi oliczeniami, że dwojeczka skoro przyrost chyba jest normalny jak na jedną dzidzię
A to jeszcze tak długo do usg...![]()
O jaaaa ta taka w czerwonym pudelku cos po niemiecku napisane czyn jakoś tak? To moja ulubiona. Ejjj wlasnoe odmowilam sobie do swiat slodycze a ty mnie takbtu kusisz.Hehe nie, to była ta z okienkiem z orzechami laskowymi. [emoji38] Uwielbiam, dawno jej nie jadłam.
@Sili86 juz doczytalam ktory dzien. :-)pieknie gratulujęktóry to dzień po transferze?
A Ty kiedy testujesz?![]()