Pini88
Fanka BB :)
Kropek jest ze mna teraz sobie lezymy i odpoczywamy pytanko kiedy najlepiej na kontrole sie umowic do lekarza ?po ilu dniach?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kropek jest ze mna teraz sobie lezymy i odpoczywamy pytanko kiedy najlepiej na kontrole sie umowic do lekarza ?po ilu dniach?
Też miałam i też w 5 dniu i też tak jak ty się martwiłam.A teraz to moje zmartwienie bawi się ładnie obok mnie.A u mnie 5 dpt i delikatne plamienie brązowe. Byłam na badaniu progesteronu i dostałam prolutex. Zobaczymy co z tego wyjdzie .. ale szczerze Wam powiem, że myśle, że to już po ptakach![]()
Nie musisz lezec. Wazne zebys sie nie stresowała oraz nie dzwigala.A spacerek kiedy czy musze lezec caly dzien?
Odebralam wyniki [emoji3590]
15 dni po transferze hcg 2270 [emoji7]
A 11 dni po transferze bylo 460,2[emoji16][emoji16]
141 procent przyrost [emoji3590] [emoji3590] [emoji3590]
Haha to dobry znak kochana, powiedzialabym Ci abys spala tyle ile cgcesz ale pewnie przy roczniaku to ciezko. Wiec jak tylko masz taka mozliwosc to odpoczuwajChyba ta. [emoji38] Ja to bym teraz tylko spała...
Kochana niebyrac nadzieji. Trzymam kciukiA u mnie 5 dpt i delikatne plamienie brązowe. Byłam na badaniu progesteronu i dostałam prolutex. Zobaczymy co z tego wyjdzie .. ale szczerze Wam powiem, że myśle, że to już po ptakach![]()
Mojaz ma tez slabe i zawsze wstrzemięźliwość do badam byla 4.dni. raz pani w labie w klinice powiedziala mi ze przy takim slabym nasieniu to pasowałoby pdczelac ok 7 dni by cos konkretnie uzbierać. Ale to bylo do badan. Myślę ze do zaplodnienia wystarczy 3 dni bo i tak potrzrbuja tylko kilka plemników a nie miliony.Dziewczyny pomocy! W poniedziałek punkcja a ja nie zapytałam dr jaka wstrzemięźliwosc selsualna ma mieć już mąż? Czy to jest różnie? Nie pamiętam ostatnio ile miał a dodam że ma słabe nasienie.
CudownieOdebralam wyniki [emoji3590]
15 dni po transferze hcg 2270 [emoji7]
A 11 dni po transferze bylo 460,2[emoji16][emoji16]
141 procent przyrost [emoji3590] [emoji3590] [emoji3590]
Boskooo!!!!
Cudacznie![]()
Superaśnie[emoji2]gratulacje!!!
Niech wszystko będzie tak pozytywne jak teraz [emoji2]
Dzieki kochane [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]Cudownie