2 zastrzykiW sumie juz nie powinien, ale fwarancji ci nie dam, duzo wstrzykiwalas?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
2 zastrzykiW sumie juz nie powinien, ale fwarancji ci nie dam, duzo wstrzykiwalas?
Przykro miMi akurat Pregnyl zakłamał [emoji20]
Pamietasz jakie mialas wartości progesteronu po transferze ?Super kochana [emoji3590][emoji3590][emoji3590] to byl dla nas dobry tydzieńu nas tez serduszko [emoji176][emoji176] gratulacje
![]()
Kiedys powiedzialabym "broń Boze" a teraz powiem "daj Boze choćby jedno" ♥♥Niech Ci Bozia za to w dzieckach wynagrodzi![]()
Myślicie że jak bede we wtorek tj. 2 kwietnia bedzie to 20 dzien po transferze czy juz powinno widac zarodek?Pozdrawiam Was serdecznie;-)Tak zarodek musi urosnac zeby go bylo widac a w nim bijące serduszko...to chyba będzie najcudowniejszy moment...powodzenia![]()
Nam ze słabym nasieniem kazali czekać do 5 doby, bo 3 doba jest chyba najtrudniejsza, kulminacyjna.3 blastki to dobry wynik. Chcialabym taki wynik u siebie patrzac na to ze u meza mega slabe nasienie i nie wiem co robic w przyszłości czy podawac 3 dniowego zarodka czy chodowac do 5 doby. U was rozumie ze tez slabe nasienie, jak lekarz doradzal wam chodowle? Tzn noe balas sie trzymac do 5 doby ze wlasnie zostaniesz bez zarodkow?
Maz dobry ♥ zycie i sytuacja obecna jeszcze bardziej nas zlaczyla.No i w mezu dodatkowo[emoji4][emoji4][emoji4]
Ależ mnie uradowałaś! Niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi! [emoji8][emoji8]
Kurcze, nie chce skłamać ale chyba 17. Na pewno poniżej 20 i to mnie martwiło, że się nie uda.a jaki miałaś? Bo już się martwie że niski
Ja. 2x nawet, tylko senna po relanium byłam.Kochana właśnie pisalysmy jakiś czas temu. My też mamy słabe nasienie hba niskie choć po kuracji podskoczylo, test mar pozytywny 95%, do tego morfologia 2/3 % więc ratuje nas to że jest tych zolnierzykow dość sporo.. Ostatnio była klapa po całości nic nie zostało po 3 dobie, transfer był w 3 dobie jednego zarodka. Teraz zdecydowalismy, że ryzykujemy. Lekarz dał nam do wyboru. Nawet gdy dali mi kroplówkę na skurcze to nie wiedziałam do końca czy w ogóle coś przetrwało bo nie chcieli zaglądać. Wzięliśmy 2 zarodki ale teraz swiruje po prostu nic nie czuje a ten czas tak wolno leci..
Czy ktoś tak miał, że nie miał objawów i sie udało?