Sikańce oszukańce.Na teście jedna kreska. Oglądałam go już pod wszystkimi kątami.
Kochana ja przyszłam kiedyś z labu mając na papierku betę 30. Nasikałam na test o czułości 10 i była biel. Nie wierzymy w testy !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sikańce oszukańce.Na teście jedna kreska. Oglądałam go już pod wszystkimi kątami.
Na teście jedna kreska. Oglądałam go już pod wszystkimi kątami.
Dawaj zdjecie!!!Chociaż wiecie co ja tam po ponad 5 min widzę cień, cienia, ale czy to moja wyobraźnia go tam nie postawiła to nie wiem
O kurde Sylwia dzwon do lekarza by zwiększyć leki! Kochana trzeba dzialac. Chyba ze dziewczyny ci podpowiedza jak zwiekszyc dawkeDziewczynki jest beta....mega niska ale jest!!!!7.5
Progesteron 16.2, co zrobić?
7 dpt
Beta extra!!!Dziewczynki jest beta....mega niska ale jest!!!!7.5
7 dpt
@Justyska13 koncentracja średnia - wartości nie pamiętam na tę chwilę , morfologia tylko 3% , dużo uszkodzonych i kiepska fragmentacja dna .@Agniecha1508 piszesz o kiepskich wynikach armii meza, staralam sie zerknac wstecz by doszukac sie jakie wyniki mial twoj maz ale tylko znalazlam ogolnie chyba, mozesz mi napisac jesli to nie problem jakie wartosci mial twoj maz? U nas glownie koncentracja poniżej 1mln
Nie dostawałaś ovitrelle prawda?Dziewczynki jest beta....mega niska ale jest!!!!7.5
7 dpt