reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Jeszcze mam do Was pytanie. Po transferze dość mocno bolało mnie po prawej stronie podbrzusze. Jajnik. Sama nie wiem. Tylko jedna strona. I to kilka dni. Nospa tylko troche pomagala.jak leżałam to nie bolało. Kiedy mogę iść najwcześniej na usg żeby spr czy to nie jest przypadkiem ciaza pozamaciczna? Kiedy będzie coś widać? I czy przy moich wartościach bety to może być taka ciaza?
11dpt 49, 13 dpt 133 / 3 dniowe mrozaki
Na przyszly piatek sie umow na pecherzykowa ;)

reklama
Dziewczyny wlasnie mialam rozmowe z doktorem moim (najlepszy w Invicta jak dla mnie!) I nie kazal odstawic lekow bo niby szans kilku % nadal sa... No ja sie w tym % nie zalapie ale najgoprsze jest to ze mam masakre z zastrzykamy a robie 1 x clexan I 2 x Prolutex.. Nie wiem czemu ale od kilku dni nie moge wbic ugly w brzuch, boli okrutnie, z placzem wkoncu mi sie udalo bo pol godzinnej probie.. Najgorzej jest rano bo czasu brak przed pracy I syna szkola a ja z placzem probuje sie kluc.. Tez tak mialyscie??
Czy w Gdańsku za taką rozmowę też płacisz 200 zł?

Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!

Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.

✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ nie puszczamy za wgryzanie się kropków w nowe 9 miesięczne domki mamuś :* ❤️
KWIECIEŃ to miesiąc miłości i pełen magii, życzymy każdej z Was małej- wielkiej miłości pod sercem .

Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):*

Shake it up baby, twist and shout :)

Będzie sie działo

Link do kalendarza:
Link do: Kalendarz

Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Pod Link do: Kalendarz - jak obsługiwać i gdzie go szukać znajdziesz instrukcję :)
Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Pod Link do: Kalendarz - jak obsługiwać i gdzie go szukać znajdziesz instrukcję :)

2019-04-26 Justi55 wizyta kwalifikująca do stymulacji
2019-04-26 Elizabeth68 wizyta serduszkowa ❤️
2019-04-29 anielka0612 wizyta o zielone światło do stymulacji
2019-04-29 Kingul podglądanie maluszka ❤️
2019-04-30 Skarbulenka usg pęcherzykowe
2019-04-30 Pala podglądanie maluszka
2019-05-02 Dgd podglądanie maluszka ❤️
2019-05-03 anielka0612 startuję z długim protokołem II stymulacja
2019-05-07 Kokoszka33 podglądanie maluszka
2019-05-07 Beata 4 podglądanie maluszków ❤️ ❤️
2019-05-08 Babeczki usg prenatalne I trymestru, test papa
2019-05-08 dżoasia podglądanie maluszków ❤️ ❤️
2019-05-10 Justi55 rozpoczęcie stymulacji
2019-05-11 Vinszka podglądanie maluszka ❤️
2019-05-17 annemarie termin porodu (cc)
2019-05-22 Marzycielka7 wizyta przed III procedura ivf
2019-05-28 Megi1985@ termin porodu
2019-05-28 Ela86 termin porodu
2019-06-10 Kokoszka33 III prenatalne ❤️ ❤️
2019-06-11 Never give up termin porodu
2019-06-12 Beata 4 termin porodu
2019-07-14 sssurykatka termin porodu
2019-07-14 Biedroneczka83 termin porodu
2019-08-11 Dgd termin porodu
2019-08-15 Majaaa termin porodu
2019-08-28 Kokoszka33 termin porodu
2019-08-29 Kingul termin porodu
2019-08-31 dżoasia termin porodu
2019-11-17 Babeczki termin porodu
2019-11-28 Vinszka termin porodu

Powiem Wam ze dzis moj 5 latem zlamal mi serce.. Mowi mi sie juz obojetnie czy bedzie mial siostrzyczke czy brata, byle mama miala dzidzie w brzuch.. Od kilku miesiecy mowi ciagle o siostrze a teraz wyznal ze juz nawet mu obojetn
Czy w Gdańsku za taką rozmowę też płacisz 200 zł?
Tam sie placi za nadzor nad implantacja 450 zl chyba I masz w tym 3 x badanie brwi I 3 x rozmowa tel.

@Justi55 mocne kciuki za zielone światło do stymulacji
@Elizabeth68 pięknych widoków serduszka

Dziewczyny przypominam o podawaniu terminów do kalendarza, a dziś życzę słonecznego dnia :) u mnie zapowiada sie dziś upał :):D
Powodzenia dziewczyny!
@Elizabeth68 ale zazdroszczę USG... Ja się swojego doczekać już nie mogę, a tu jeszcze dwa tygodnie. [emoji8] Pięknego pukania serduszka.

U nas też piękna pogoda. Nic tylko spacerować. [emoji7]

Powiem Wam ze dzis moj 5 latem zlamal mi serce.. Mowi mi sie juz obojetnie czy bedzie mial siostrzyczke czy brata, byle mama miala dzidzie w brzuch.. Od kilku miesiecy mowi ciagle o siostrze a teraz wyznal ze juz nawet mu obojetn
Tam sie placi za nadzor nad implantacja 450 zl chyba I masz w tym 3 x badanie brwi I 3 x rozmowa tel.
A to faktycznie jest coś takiego, tyle że ja tego nie wykupowalam bo moim zdaniem ta weryfikacja w 3dpt i 6 dpt to trochę za wcześnie, a Ty ile jesteś dni po transferze? Wszystko w porządku?

reklama
A to faktycznie jest coś takiego, tyle że ja tego nie wykupowalam bo moim zdaniem ta weryfikacja w 3dpt i 6 dpt to trochę za wcześnie, a Ty ile jesteś dni po transferze? Wszystko w porządku?
Ja dzis 8dpt ale bete ponizej 1 mam z 6dpt wiec lekarz powiedzial ze szanse sa juz baaardzo male.. Ja nigdy nie mialam szczescia z testowaniem w 6dpt.. Nawet jak ciaza byla to mialam bete tylko 9

Do góry