reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mnie narazie do samych transferow nie zalecil, bo narazie nie wiem czy bede musiala jeszcze stymulacje przechodzic, mamy 3 mrozaki jeszcze, moze z ktoregos bedzie dzieci ;) Pytan bo w razie konicznosci zdecyduje sie chyba na stymulacje I chcialabym zaczac powoli lykac witaminy.. sama nie wiem czy wierze w ich skutecznosc, moze to zwyczajnie efekt placebo..

Mi dhea napewno pomogło ale zaczekam jeszcze łykać wit d3

reklama
Dziewczyny Co lekarz Wam zalecal pic na polepszenie jakosci komorek jajowych? Dhea ? jakas konkretna?
Mi lekarka zaleciła Dhea Eliot. Nie wiem, czy inne maja takie same działanie :)
Do tego biorę zaleconą tez melatonine - 5mg przed snem. I wspomniana przez @Marzycielka7 wit D - 4000mg.

W maju okaze się, czy przyniesie to oczekiwane rezultaty w postaci koszyczka jajeczek:dry:

Ale się zestresowałam czytając ostatnie wpisy... No i nie tylko tym. Mi dziś rozpoczął się 10 tc (9 tc + 1 dzień) i wyskoczyła mi opryszczka na ustach. Przeczytałam, że jest niebezpieczna przy pierwszym zakażeniu. Ja chyba już miałam. Chyba. Nawet jutro nie mogę nigdzie tego skonsultować :( Stresuję się czy wszystko jest ok. Nie mam żadnych objawów ciàżowych i teraz martwi mnie to.
Hej. Też miałam opryszczkę na początku ciąży. Ogromną aż mi pół twarzy spuchło. Przez 4 tygodnie mnie męczyła, brałam Heviran w tabletkach przez tydzień. Teraz 25 tc, jestem po badaniach prenatalnych i serduszka. Dzidziuś zdrowy. Już się nie stresuje i czuję się super. Będzie dobrze i najważniejsze to się nie denerwuj!

reklama
Do góry