Śliwka12345
Fanka BB :)
Poniżej normy to znaczy? Po transferze?Beta zawsze była poniżej normy.
Tak, w badaniu określono poziom komórek NK w endometrium u mnie były w normie. Tylko z krwi wyszły delikatnie podwyższone.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Poniżej normy to znaczy? Po transferze?Beta zawsze była poniżej normy.
Tak, w badaniu określono poziom komórek NK w endometrium u mnie były w normie. Tylko z krwi wyszły delikatnie podwyższone.
Moze maja drozsza firme kurierskaTak wysyla.sie do Walencji.
Dlatego w sumie nie wiem dlaczego na stronie GynC to jest 800 eur, a ktoras pisala ze w Invimedzie 2000tys zl. Skad ta roznica cenowa jak teoretycznie wszystkie powinny isc do Hiszpani... [emoji848]

Ja miałam biopsje ale coś właśnie na zasadzie tego testu. Miałam pobrany raz wymaz i wiedzieliśmy, że jeden dzień opóźnienia mam.Dziewczyny poradzcie prosze czy wiecie cos na temat testu ERA ? Moj lekarz chce abym przed kolejny crio go zrobic.. Mowi ze na sztucznym cyklu mam test zrobic.. Czy ktoras z Was robila ten test?
Znalazlam np na stronie invimedu albo gynecentrum, Invicta rowniez to wykonuje, chyba stal sie popularny dosc niedawno, 6 I 5 lat temu zadem lekarz tego nie zlecal..
![]()
Test ERA (Test Receptywności Endometrium) - Invimed
Test ERA (z ang. Endometrial Receptivity Analysis, czyli Test Receptywności Endometrium) służy do określenia tak zwanego okna implantacji – najbardziej dogodnego momentu na transfer zarodka do jamy macicy.www.invimed.pl
Norma hcg zaczyna się chyba od 5. U mnie było poniżej. Tak, po transferze.Poniżej normy to znaczy? Po transferze?
Nie wolno tracić nadziei! Niestety co ma byc to bedzie, ale wierze, ze bedzie beta do niebaJuż byłam o 7. Wyniki będą po południu. Ale nadziei brak![]()
Ale może być tak że po transferze beta nawet nie drgnie tak? To znaczy że jest opóźnione? Może głupie pytania przepraszam ale nie rozumiemNorma hcg zaczyna się chyba od 5. U mnie było poniżej. Tak, po transferze.
Nie denerwuj się, takie rzeczy mogą się zdarzyc. Wiadomo, ze nikt nie chce się spóźniać, ale sa sytuacje niezależne od człowieka. Dla nich to pewnie tez nie pierwsza taka sytuacja. Ja tez się spóźniłam na monitoring, bo godz stałam w korku. Bylebyś przed zamknięciem kliniki zdążyłaKurcze dziewczyny ja mam dzis jakiegos pecha. Pojechalam pociągiem a nie autem i jak na zlosc 20km od domu zepsuł sie pociag i godzine stalismy w polu czekając na nastepny pociag. Takze mam godzobe opoznienia i cholera spoznie sie na wizyt. Dzwonilam juz poinformowac o sytuacji takze jak dotre to mnie przyjma ale stres jeat. Kurcze na każdym kroku stres!!!!
Kurcze dziewczyny ja mam dzis jakiegos pecha. Pojechalam pociągiem a nie autem i jak na zlosc 20km od domu zepsuł sie pociag i godzine stalismy w polu czekając na nastepny pociag. Takze mam godzobe opoznienia i cholera spoznie sie na wizyt. Dzwonilam juz poinformowac o sytuacji takze jak dotre to mnie przyjma ale stres jeat. Kurcze na każdym kroku stres!!!!
Ale może być tak że po transferze beta nawet nie drgnie tak? To znaczy że jest opóźnione? Może głupie pytania przepraszam ale nie rozumiem![]()