Elessi
Fanka BB :)
Mi tez wyszedł sikaniec po 7 dniachNic nie miałamBo na sikanca jeszcze nie ma co liczyć ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi tez wyszedł sikaniec po 7 dniachNic nie miałamBo na sikanca jeszcze nie ma co liczyć ?
Ja mam transfer jutro a test kazał robić 16.06. I chyba tak zrobię, jakoś wytrzymam....Dziewczyny czy jest sens robić betę 7dpt czy lepiej poczekać do 9-tego tak jak kazał lekarz ? Ciekawość mnie już zjada![]()
Ja wytrzymałam do 9 dpt i było 208 więc 7 dpt też coś juz pokazeDziewczyny czy jest sens robić betę 7dpt czy lepiej poczekać do 9-tego tak jak kazał lekarz ? Ciekawość mnie już zjada![]()
Ja robiłam w 12dpt. Ciężko było wytrzymać ale chciałam mieć już jednoznaczny wynikJa mam transfer jutro a test kazał robić 16.06. I chyba tak zrobię, jakoś wytrzymam....
No właśnieJa robiłam w 12dpt. Ciężko było wytrzymać ale chciałam mieć już jednoznaczny wynik![]()
Mysle ze sa wczesnie beta jest najbardxiej wiarygodnaWitam czy sikanytest 8 dpt 3 dniowego zarodka jest wiarygodny? Niestety wyszedł negatywny i nie wiem sama czy to oznacza koniec?
Myślę że może być to zbyt wcześnie. A robiłaś bete?Witam czy sikanytest 8 dpt 3 dniowego zarodka jest wiarygodny? Niestety wyszedł negatywny i nie wiem sama czy to oznacza koniec?