Vinszka
Fanka BB :)
Myślałam, że materiał jakiś naukowy czytałaś.Slucham prawdziwego drktóry chce wyleczyć a nie leczyć przez całe życie
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślałam, że materiał jakiś naukowy czytałaś.Slucham prawdziwego drktóry chce wyleczyć a nie leczyć przez całe życie
![]()
I ile placilas? Na allegro.Czasem w Lidlu jak sa w promocji, a ostatnio na Allegro właśnie torbe kg zamówiłamI jakość bez zarzutu.
Ja jak badałam to miałam 0.9 więc myślałam że teraz to tylko w dółNie wiem... wszystko na to wskazujepieresze moje amh bylo tez ponad 4. Pozniej, 1.5roku po pozamacicznej spadlo do 2.4. Bylo robione we wrzesniu. A teraz takie. Ale pewnie za jakis czas znow zrobię, zeby sie upewnic.
Na pewno są jakieś takie materiały ale są usuwane bo jest to im „nie na rękę”Myślałam, że materiał jakiś naukowy czytałaś.
Coś koło 45zl za taka pakęI ile placilas? Na allegro.
Aha, no nie wiem. Mnie zostały tej marki polecone i jak już mam to będę brała. Gdyby faktycznie był taki artykuł to bym wywaliła do kosza.Na pewno są jakieś takie materiały ale są usuwane bo jest to im „nie na rękę”![]()
Piękny wynik. Trzymamy kciuki za spełnienie marzeń [emoji8]Coś koło 45zl za taka pakęJak chcesz to napisze Ci na priv z jakiej firmy brałam, bo nie chce tu reklamy robic
Mam już ostateczne wyniki hodowli i jestem najszczęśliwsza kobieta na swiecie, bo mamy 4 zamrożone blastunieDziś zamrozili kolejne 2, a tak się bałam, ze bedzie z nimi coś nie tak. Jak zadzwonił embriolog to prawie zawał dostałam, zanim mi nie powiedział, a do mnie dotarło, ze sa 4
Pozniej z pół godz ryczałam i sama nie wiem czemu
Jestem o krok blizej do spełnienia mojego marzenia, żeby nie tylko kot mówił do mnie mama (bo takie dziwne odgłosy z siebie wydaje, ze jak nic słychać mama)
Dziękuje bardzo Wam za wsparcie i za wszystkie kciuki[emoji3590][emoji3590] Forum ma ogromna moc[emoji3590][emoji3590]