reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

Witam Panie , @Kurcia - kurcia w wirze pracy ? Kiedy beta ? Kciukasy czymam caly czs ✊ @Murawa - Murawka Ty też już niedługo przelot do bazy. @Elessi - pikna koteczka - uwielbiam koty. A co z Naszą @Olk@24 i @Szczescie1986 ? Dziewczynki odezwać się. Dziewczynki , a ja proszę o mocne ✊ Nasza dawczyni ma w sobotę punkcję. Kurczę denerwuje się jak przed swoją ile jajków będzie , ile zarodków - ech
@Agniecha1508 no super! W końcu i Ty ruszasz z kopyta
No u mnie jeszcze, na razie zaczynam immuno, z końcem lipca pewnie transfer i niech to będzie kurna ten!!!!
Mocno trzymam kciuki, by było duuuuużo złotych jaj :tak: :tak: :tak: a z nich piękne różowe pupeczki :-*

@Kurcia ,podpinam się - co tak cicho siedzisz???

reklama
Witam Panie , @Kurcia - kurcia w wirze pracy ? Kiedy beta ? Kciukasy czymam caly czs [emoji110] @Murawa - Murawka Ty też już niedługo przelot do bazy. @Elessi - pikna koteczka - uwielbiam koty. A co z Naszą @Olk@24 i @Szczescie1986 ? Dziewczynki odezwać się. Dziewczynki , a ja proszę o mocne [emoji110] Nasza dawczyni ma w sobotę punkcję. Kurczę denerwuje się jak przed swoją ile jajków będzie , ile zarodków - ech

To normalne ze się denerwujesz bo to jakby nie było troche Twoje jajca [emoji16][emoji110][emoji173]️
Trzymam kciuki[emoji110][emoji110][emoji110]

No u mnie jeszcze, na razie zaczynam immuno, z końcem lipca pewnie transfer i niech to będzie kurna ten!!!!
Mocno trzymam kciuki, by było duuuuużo złotych jaj :tak: :tak: :tak: a z nich piękne różowe pupeczki :-*

@Murawa - oj ja to jeszcze trochu , transfer gdzieś druga połowa sierpnia dopiero. Jeszcze histeroskopia , no i jakaś bakteria se do mnie przylgneła , więc teraz jeszcze leczonko antybiotykami , aaa jak nie urok to s_**cz*a

@Murawa - oj ja to jeszcze trochu , transfer gdzieś druga połowa sierpnia dopiero. Jeszcze histeroskopia , no i jakaś bakteria se do mnie przylgneła , więc teraz jeszcze leczonko antybiotykami , aaa jak nie urok to s_**cz*a
O kuwa, to lecz się szybciutko Kochana, bo sierpień coraz bliżej.:-)
Fajnie, że już Ci się ruszyło, teraz z górki, boszszszsz wiesz, że trzymam mocneeeee✊✊✊✊Za Ciebie :-*
Dawaj tu znać jak i co!!!

Witam Panie , @Kurcia - kurcia w wirze pracy ? Kiedy beta ? Kciukasy czymam caly czs [emoji110] @Murawa - Murawka Ty też już niedługo przelot do bazy. @Elessi - pikna koteczka - uwielbiam koty. A co z Naszą @Olk@24 i @Szczescie1986 ? Dziewczynki odezwać się. Dziewczynki , a ja proszę o mocne [emoji110] Nasza dawczyni ma w sobotę punkcję. Kurczę denerwuje się jak przed swoją ile jajków będzie , ile zarodków - ech

Jestem jestem.
W wirze pracy jak zwykle :):) upaly i progesteron = spańsko :D

Beta chyba w sobote. Czekam jak na skazanie.

reklama
Pala jak tam twoje usg?
Taki jestem maluszek☺ Plci nie pokazalem wszystko w porzadku ze mna ☺ Doktor kazal.pic duzo wody a ja pije 3 litry I mowil ze ruchy to tak kolo 20-23 tc zeby sie nie przejmowa. Bo to pierwsza ciaza☺

Załączniki

• IMG_20190612_174702.jpg
    IMG_20190612_174702.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 88
Do góry