Ja teraz tez jem dużo z polecanych rzeczy, a Andów srednio urosło. W poprzednim cyklu było spoko, a teraz coś nie chce rosnąć. Choć lekarka twierdzi, ze jest Ok i nie ma co sie denerwowac![]()
Stres moze bardziej zaszkodzic niz niestosowanie diety
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja teraz tez jem dużo z polecanych rzeczy, a Andów srednio urosło. W poprzednim cyklu było spoko, a teraz coś nie chce rosnąć. Choć lekarka twierdzi, ze jest Ok i nie ma co sie denerwowac![]()
O kochana, żebym ja wiedziała, gdzie ten guzik u mnie do wyłączenia stresora to już dawno bym w niego walilaStres moze bardziej zaszkodzic niz niestosowanie dietytakze luuuuzik i „nołstresik” wskazany!
Ja brałam 1000x2. Tyle lat starań, owszem cuda się zdarzają ale żaden suplement nie działa od razu poza tym z jakiegoś powodu do in vitro podchodzisz. Ja z tych twardo stapajacych po ziemi, co tyle lat się nie udawało to dlaczego naturals miałby sie zdarzyć...
Kiedyś jak byłam młodsza i jeszcze o dzieci się nie starałam (czyli dawno, dawno temuO widzisz, a ja odstawilam wszystko i wlosy wychodza mi wrecz garsciami...:/
Moze trzeba znowu zaczac od transferu
Potwierdzam. Kwas foliowy wiele razy pomógł mi z wypadającymi włosami .Kiedyś jak byłam młodsza i jeszcze o dzieci się nie starałam (czyli dawno, dawno temu) i wypadały mi włosy to taka starsza pani internistka poleciła mi brać kwas foliowy bo tani i dobrze działa, wtedy też mi pomógł
![]()
to u mnie to samo. Chyba od ponad 3 lat biorę kwas foliowy i włosy lecą jak szalone... nic nie pomaga... ale najgorsze to u mnie przetłuszczanie się ich... już chyba wszystkiego próbowałam i guzikTo na mnie on nie działaBiorę długo, a włosy i tak wypadają niemiłosiernie. Chyba taki już mój urok, bo w ciągu lat wypróbowałam chyba wszystko co możliwe. Mojemu bratu tez tak lecą. Ale najwazniejsze, ze nowe odrastają
![]()