Też jestem po IVF już 20 tydzień mnóstwo po drodze przeciwność chętnie podzielę się doświadczeniami.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj jest pierwszy dzień jak nie biorę relanium. Bo tak to mi szybko leciało, cały dzień leżałam albo spałam.Nie wiem, ja jakoś tak nie miałam, że nie mogę usiedzieć i cały czas myślałam o tym. Czas płynął wolno, ale chyba dzięki relanium przetrwałam [emoji14]
A pierogi bym zjadła [emoji87]
Tez skorzystałam z EmbroGlue. Lekarz mówił ze nie ma konieczności ale ja chciałam koszt 300zl różnicy nie zrobiłoWłaśnie dostałam telefon z kliniki i transfer jutro o 12.50, ale mam byc na 12.00. Położna zaskoczyła mnie, bo podobno lekarka zaleciła jeszcze EmbroGlue. Na wizycie nic nie wspominała. Byłam w takim szoku, ze powiedziałam jej, ze się jeszcze zastanowię, ale jak tylko się rozlaczylam, to stwierdziłam, ze przecież nie ma nad czym. Biorę w ciemno.
O matko, nie chce się nakręcać, ale już żałuje, ze nie mam tego relanium w domu![]()
Ja jestem na L4, ale patrząc jakie są upały to się bardzo z tego cieszę.Po prostu chodziłam do pracy, pojechałam 400km na wesele![]()
Justin, ile tego relanium , w jakich dawkach ,jak długo i od kiedy brałaś? Bo też zamierzam brać....Dzisiaj jest pierwszy dzień jak nie biorę relanium. Bo tak to mi szybko leciało, cały dzień leżałam albo spałam.
Kurcia, gratuluję kochana!!! Twój mały cud!!!Wszystko chyba okjest pecherzyk ciazowy a w srodku pecherzyk zoltkowy. Za tydzien mam przyjsc na serduszko.
Zobacz załącznik 990956
Pierwsza tabletkę 2 godziny przed transferem, brałam to dwa razy dziennie przez 5 dni.Justin, ile tego relanium , w jakich dawkach ,jak długo i od kiedy brałaś? Bo też zamierzam brać....
Jaka dawka tego relanium? Lekarz ci przepisał bezproblemu ?Pierwsza tabletkę 2 godziny przed transferem, brałam to dwa razy dziennie przez 5 dni.