Super wiadomośćDziewczyny, dochodzę do siebie, beta 50.9!!!!!!!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super wiadomośćDziewczyny, dochodzę do siebie, beta 50.9!!!!!!!
No i co, no i co....a pisałam że nic złego się nie wydarzyło a jak widać jest dobrze....teraz wielkie kciuki za przyrodyDziewczyny, dochodzę do siebie, beta 50.9!!!!!!!
Wow!! Gratulacje !!!!!!Dziewczyny, dochodzę do siebie, beta 50.9!!!!!!!
Olbjaaaa super kochana. No widzisz gratulujęDziewczyny, dochodzę do siebie, beta 50.9!!!!!!!
Wierzyłam, że się uda!!!! Masz baaaardzo wysoką betę nak na ten dzieńDziewczyny, dochodzę do siebie, beta 50.9!!!!!!!
Boże, nie wierzę, naprawdę siedzę i nie mogę uwierzyć...trzęsę się i płacze . Boże...tak bardzo dziewczyny wierzylam w mojego kropka.Wierzyłam, że się uda!!!! Masz baaaardzo wysoką betę nak na ten dzieńJesteś WIELKA!
Naprawdę wysoka?? jejkuu, niech rośnie, niech rośnie....teraz tego się obawiam.....Wierzyłam, że się uda!!!! Masz baaaardzo wysoką betę nak na ten dzieńJesteś WIELKA!