Hej. Byłam wczoraj na usg.7 tydzień, jest serduszko. Ciagle jakoś nie mam przekonania, ze na pewno się udało, to in vitro bardzo mocno obciąża psychę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To trzymam kciuki. U mnie z Accofilem załapało. A czy wiesz może, do którego tygodnia będziesz go brać?Pierwszy raz z Accofilem. Ogólnie to drugi transfer w Novum, tylko różnica jest też taka, że pierwszy był na cyklu naturalnym z heparyną (po której chyba dostałam uczulenia, bo było bardzo duże zaczerwienienie i swędzące opuchnięcia po każdym zastrzyku), a teraz cykl sztuczny z Acardem i większą ilością Relanium.
I jak się czujesz?
Trzymam kciuki za poniedziałek i czekam na informacje jak zniosłas punkcję i ile uda się uzyskać komóreczek
W razie w lepiej miesiąc odczekać by progesteron spadł bo miesiąc nie robi praktycznie żadnej różnicy tylko czekanie to ciężki czas ale wiemy ze warto [emoji8]
Mocno trzymam kciuki za Ciebie [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️
Uwierzysz jak weźmiesz na rączki i przytulisz do siebie [emoji8]ciesz się kochanaHej. Byłam wczoraj na usg.7 tydzień, jest serduszko. Ciagle jakoś nie mam przekonania, ze na pewno się udało, to in vitro bardzo mocno obciąża psychę.
To trzymam kciuki. U mnie z Accofilem załapało. A czy wiesz może, do którego tygodnia będziesz go brać?
Super kochana[emoji2] Staraj sie cieszyć każdym małym kroczkiem do przodu...[emoji173]Hej. Byłam wczoraj na usg.7 tydzień, jest serduszko. Ciagle jakoś nie mam przekonania, ze na pewno się udało, to in vitro bardzo mocno obciąża psychę.
Co tydzień wysyłam Paśnikowi wyniki morfologii i on na bieżąco ustala, co robimy. Obecnie jest 7 tydzień i biorę dalej, zobaczymy, co mi odpisze w pon. Ja się trochę boje, ze jak go przestane brać, to wszystko szlag trafi.W zaleceniach mam wpisane do 6tc. A Ty jakie zalecenia masz?
A na jakim poziomie masz teraz leukocyty ja bierzesz accofil co drugi dzień 1/3 dawki?Co tydzień wysyłam Paśnikowi wyniki morfologii i on na bieżąco ustala, co robimy. Obecnie jest 7 tydzień i biorę dalej, zobaczymy, co mi odpisze w pon. Ja się trochę boje, ze jak go przestane brać, to wszystko szlag trafi.